reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Zobaczymy co pokaże dzisiejszy lub jutrzejszy dzień 🙈 ja robiłam pakiet hormonalny nie robiłam nie wiadomo jeszcze jakiś badań bo bym się nakręcała 🙈 tsh,FSH, Lh,estradiol,prolaktyna,dhea s04, testosteron , glukoza i kwas foliowy 😊 taki miałam pakiet tylko dokupiłam sobie dwa ostatnie tak dla siebie :)
Zrób jeszcze AMH, u mnie wszystko wychodzi idealnie, tylko nie pojawiają się pęcherzyki a jak się pokarze to bardzo mały. W piątek mam wizytę i się okaże czy znowu małe czy jakieś leczenia, ale w dużej mierze u mnie odpowiadania niskie AMH

Ja to już cały dzień na jednej kawie jadę żeby ten peak złapać... Trudno o 18 zjem kolacje wypije herbatę i zrobię ostatni dziś test po 22:30 jak chlop do domu wróci [emoji1787] a nóż coś się zadzieje
Tak, widać było ewidentnie, że ciemnieją, a potem w ciągu dwóch dni wybielały prawie. A nie piłaś przez dwie godziny przed testem?

Załączniki

• fertility-and-conception-graph-large_pol.jpg
    fertility-and-conception-graph-large_pol.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Dziewczyny 23 dc no i mnie podkusiło 🙈 test z clearblue (rozebrany) Wiem ze powinnam czekać ale no same wiecie jak to czasem jest.
a ile do @ jeszcze, ja nienawidzę clear blue, barwnik niebieski na nich ciężko się barwi, poczekaj i proponuje test z różowym barwnikiem.
clear blue u mnie po czasie zawsze wykazywał jakas kreskę, wiem że nie powinnam się tym sugerować, ale zawsze cień nadzieji byl ze to może za wcześnie, nienawidze ich serio, a najbardziej jak beta spadała czego w uk nie można od tak sprawdzić i na pierwszym wyświetliło mi się 3-4 po tygodniu 1-2 i myslalam ze to pomyłka a jednak dziady racje miały

Do góry