reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Moja mama wykupła mi już duphaston, bez monitoringu sugerując się obserwacją bierze się duphaston po 3 wyższej temp. Dobrze pamiętam? akard tez po owu, probuje to jakoś w głowie poukładać, poprawcie mnie jak źle pamiętam jeśli któraś z was brała.

reklama
Pytanko, u mnie w badaniach w fazie lutealnej (20dc) progesteron wyszedł wyższy niż normy, może nie jakoś znacznie, ale teraz tak patrzę na moje wyniki z 2 dc brałam w pakiecie i tam też zbadano progesteron i wyszedł również dużo wyższy niż norma. Zastanawiam się w sumie co to faktycznie znaczy, na co to ma wpływ. Czy ma to jakiś związek z cyklami bezowu ? Dopiero w piątek mam wizytę i kombinuje

Dziewczyny 23 dc no i mnie podkusiło [emoji85] test z clearblue (rozebrany) Wiem ze powinnam czekać ale no same wiecie jak to czasem jest.

Już pomijając fakt ze się testów nie rozbiera na części to patrząc na fora zagraniczne One maja tendencje ponoć do kresek po czasie. Nie brałabym pod uwagę takiego testu w którym kreski są po czasie/jeśli był wyjęty z „opakowania”

Już pomijając fakt ze się testów nie rozbiera na części to patrząc na fora zagraniczne One maja tendencje ponoć do kresek po czasie. Nie brałabym pod uwagę takiego testu w którym kreski są po czasie/jeśli był wyjęty z „opakowania”
Nie wiem czy tak jest ale mój test z ciąży który zostawiłam sobie na pamiątkę nie zmienił intensywności. Tak samo teraz jak robię testy owu, też nie widzę żadnych zmian, tak więc wydaje mi się, że to tylko piszą tak na wszelki wypadek gdyby test wszedł w jakąś reakcję z czynnikami zewnętrznymi.

Nie wiem czy tak jest ale mój test z ciąży który zostawiłam sobie na pamiątkę nie zmienił intensywności. Tak samo teraz jak robię testy owu, też nie widzę żadnych zmian, tak więc wydaje mi się, że to tylko piszą tak na wszelki wypadek gdyby test wszedł w jakąś reakcję z czynnikami zewnętrznymi.
ja tak miałam za każdym razem prawie, zdążyło się parę razy i unikam ich jak ognia, wolę najtańszy z co-op niz clear blue, chyba że zemna jest coś nie tak. A na forach zagranicznych naprawde narzekają na te testy.

ja tak miałam za każdym razem prawie, zdążyło się parę razy i unikam ich jak ognia, wolę najtańszy z co-op niz clear blue, chyba że zemna jest coś nie tak. A na forach zagranicznych naprawde narzekają na te testy.
Generalnie to też trzymam się zasady i na pewno nie patrzałabym w testy po fakcie. Zwłaszcza ciążowe, za dużo nadziei. A tak ujemny wyrzucam i nie myśle. Owu to co innego Jak pozytywny to ok działamy, jak negatywny to nie czekamy aż może pojawi się pozytywny tylko działamy jak mamy ochotę.

Moja mama wykupła mi już duphaston, bez monitoringu sugerując się obserwacją bierze się duphaston po 3 wyższej temp. Dobrze pamiętam? akard tez po owu, probuje to jakoś w głowie poukładać, poprawcie mnie jak źle pamiętam jeśli któraś z was brała.

Chyba tak. Ja mam kontynuacje luteiny właśnie od 3dpo z tym, ze w tym cyklu nie będę na monitoringu, ale gin wie, ze robię testy owu i mierze temperaturę i uznała, ze mogę się tym posiłkować w wyznaczaniu owu. Tym bardziej, ze przyjmuje w godzinach mojej pracy i nie mogę się tak co chwile zwalniać [emoji6] a ze jest dobra i mam do niej zaufanie to nie zmienię, już popełniłam ten błąd w sierpniu i dopiero w październiku naprawiłam. Nigdy więcej [emoji16]

Nie wiem ale osobiście miałam tak ze kreski nie było a po wyschnięciu jak byś się uparła być coś czasem dojrzała [emoji2370]

Każdy pozytyw jaki miałam był ciemniejszy po wyschnięciu ale w sumie ja używam w większości jednej firmy testów akurat

reklama

Ja ufam dlatego bardziej First Response i CB digital.

Ale mam mieszankę w zapasie wiec jak coś używam co mam.

Do góry