reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Zobaczymy co pokaże dzisiejszy lub jutrzejszy dzień 🙈 ja robiłam pakiet hormonalny nie robiłam nie wiadomo jeszcze jakiś badań bo bym się nakręcała 🙈 tsh,FSH, Lh,estradiol,prolaktyna,dhea s04, testosteron , glukoza i kwas foliowy 😊 taki miałam pakiet tylko dokupiłam sobie dwa ostatnie tak dla siebie :)
Zrób jeszcze AMH, u mnie wszystko wychodzi idealnie, tylko nie pojawiają się pęcherzyki a jak się pokarze to bardzo mały. W piątek mam wizytę i się okaże czy znowu małe czy jakieś leczenia, ale w dużej mierze u mnie odpowiadania niskie AMH

Ja to już cały dzień na jednej kawie jadę żeby ten peak złapać... Trudno o 18 zjem kolacje wypije herbatę i zrobię ostatni dziś test po 22:30 jak chlop do domu wróci [emoji1787] a nóż coś się zadzieje
Tak, widać było ewidentnie, że ciemnieją, a potem w ciągu dwóch dni wybielały prawie. A nie piłaś przez dwie godziny przed testem?

Załączniki

• fertility-and-conception-graph-large_pol.jpg
    fertility-and-conception-graph-large_pol.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Dziewczyny 23 dc no i mnie podkusiło 🙈 test z clearblue (rozebrany) Wiem ze powinnam czekać ale no same wiecie jak to czasem jest.
a ile do @ jeszcze, ja nienawidzę clear blue, barwnik niebieski na nich ciężko się barwi, poczekaj i proponuje test z różowym barwnikiem.
clear blue u mnie po czasie zawsze wykazywał jakas kreskę, wiem że nie powinnam się tym sugerować, ale zawsze cień nadzieji byl ze to może za wcześnie, nienawidze ich serio, a najbardziej jak beta spadała czego w uk nie można od tak sprawdzić i na pierwszym wyświetliło mi się 3-4 po tygodniu 1-2 i myslalam ze to pomyłka a jednak dziady racje miały

Do góry