reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja wracam jak bumerang z tematem testów owu [emoji28] jak bardzo można im ufać?
Dziś zaczyna mi się już zmieniać śluz i powoli nie jest całkiem wodnistu i na papierze widać już takie nitki jak białko. Dziś spadek temperatury o 0,3 a testy jak zwykle nic... Koło 14 zrobię następny żeby zachować duży odstęp od ewentualnego jedzenia i picia, ale zastanawiam się czy jest szansa na owu mimo, że testu twierdzą inaczej?
a ty robisz raz dziennie, czy dwa razy dziennie? ja właśnie na przyszły cykl chce odnowić znajomość z testami owu i oczywiście mierzyć tem. bo temu ufam najbardziej, ja mam też ból owulacyjny, jak kiedyś bylam na monitoringach to ból pokrywał się z owu, bo ból różnie mozna czuć przed w trakcie albo po ja raczej mam w trakcie.

@Milusia34 własnie jak tam u ciebie?

reklama
Ostatnio to nawet 3 dziennie [emoji85] bo liczę że coś mi pokaże...
a ty robisz raz dziennie, czy dwa razy dziennie? ja właśnie na przyszły cykl chce odnowić znajomość z testami owu i oczywiście mierzyć tem. bo temu ufam najbardziej, ja mam też ból owulacyjny, jak kiedyś bylam na monitoringach to ból pokrywał się z owu, bo ból różnie mozna czuć przed w trakcie albo po ja raczej mam w trakcie.

U mnie chyba pozytywnie 🙆‍♀️

Załączniki

• 20201207_210846.jpg
    20201207_210846.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 111
U mnie chyba pozytywnie 🙆‍♀️
widać, widać ❤️ nudnych 9 miesięcy.

U nas spadek formy. Tak jak cały cykl był na luzie, tak teraz oboje zaczynamy wysiadać. Zaczynamy wymyślać dlaczego się nam nie udaje, i jeszcze mój zawsze pozytywny mąż powiedział mi wczoraj, że ma przeczucie, że to z nim jest coś nie tak. Nie wiem czy wszyscy tak mają, ale nam zaczynają mocno na psychikę wsiadać te starania 🥺

reklama
Do góry