reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
no nic dziwnego, naprawde ❤ ja się zakochałam w tym miejscu
Ja bym się chętnie gdzieś wyrwała na kilka dni, najlepiej na całe święta... Kocham ten świąteczny czas, ale szczerze w tym roku to będzie trochę inaczej wyglądało, w ostatnim czasie doświadczyłam kilku konfliktów pomiędzy bliskimi mi osobami, więc tegoroczne święta będą takie... po prostu inne. Zawsze wszyscy byliśmy razem, w domu rodzinnym, a teraz... chwila tu, potem chwila tam... Nie po mojemu, ale trzeba w tym znaleźć jakiś urok mimo wszystko 😏🎄

To razem będziemy przez święta siedzieć jak na szpilkach i czekać na koniec miesiąca [emoji3059]
Ja wg planów mam być w tym czasie teściów na świętach i Sylwester że znajomymi w poroninie więc nie będę miała głowy do myślenia o tym. No chyba że nas w domach pozamykaja lub się rozchorujemy czego nikomu nie życzę.

a jednak, kolejny cykl, kolejna szansa 😉 ja jestem na lekach wywołujących @ a wiec zanim je skończę i zanim dostane @ i dojdzie do owu to ja też przechodzę na 2021. Proszę przypomnij mi od którego dnia po @ zaczęłaś z borowina? Ja wczoraj rozmawialam z mamą moja ona nie uzyla tej borowiny co jej kupiłam i mi wyśle, ale termin minął w 2018 🤦‍♀️ ciekawe czy jeszcze działa, na razie sproboje tej, a jak coś to moja mama mówiła że może pojechać do Połczyna Zdrój ma niecala godzinkę od Drawska. A tak na marginesie 2 razy w tym roku tam byłam bardzo urokliwe miejsce, parasolki na deptaku, piękny park, zalew, cudo 😊
Ja zaczynam z borowiną jak mi się małpa kończy 🙃 w ostatnim cyklu był to 6 dc bo wtedy dopiero borowina doszła 😉 w tym pewnie zacznę 4dc albo 5dc zależy od małpy 😉

Cześć dziewczyny, miłego dnia dla Was ❤️😘 jakie nastroje, który dc? U mnie dziś 19dc, wszystko gra, humor w miarę dopisuje, nic ciekawego się nie dzieje, ale może to i nawet lepiej, trochę spokoju i nudy przyda się w tych strasznych czasach 🙄

Cześć dziewczyny, miłego dnia dla Was ❤️😘 jakie nastroje, który dc? U mnie dziś 19dc, wszystko gra, humor w miarę dopisuje, nic ciekawego się nie dzieje, ale może to i nawet lepiej, trochę spokoju i nudy przyda się w tych strasznych czasach 🙄
U mnie 29 dc (cykle zazwyczaj 30-dniowe). W środę chcę siknąć choć nadziei dużych nie mam.
Dziś mam dobry nastrój i dużo pracy, więc głowa trochę odpocznie :)
Miłego dnia 💖

Cześć dziewczyny, miłego dnia dla Was [emoji3590][emoji8] jakie nastroje, który dc? U mnie dziś 19dc, wszystko gra, humor w miarę dopisuje, nic ciekawego się nie dzieje, ale może to i nawet lepiej, trochę spokoju i nudy przyda się w tych strasznych czasach [emoji849]
U mnie 24dc i 8dpo, wczoraj duży spadek temp ale dziś znów rośnie. Na okres boli brzuch, piersi i plecy. Nastrój jeszcze dobry, czekam na moje standardowe napady złości przed @[emoji38]

U mnie 24dc i 8dpo, wczoraj duży spadek temp ale dziś znów rośnie. Na okres boli brzuch, piersi i plecy. Nastrój jeszcze dobry, czekam na moje standardowe napady złości przed @[emoji38]
też tak mam z tymi napadami złości,obrywa się oczywiście chłopakom w domu. Później żałuję,że mogłam zapanować nad sobą ale z drugiej strony w głowie myśl '' Chłopaki moje nawet nie wiecie jakie to fantastyczne a zarazem cieżkie jest bycie kobietą'' 😂

reklama
Co do podwójnej owulacji, to moja znajoma ma bliźniaki z ciąży, gdzie pomiędzy dziećmi jest dwa tyg różnicy 😳 Były dwie owulacje i obie zaowocowały dzidziusiem. Podobno bardzo rzadki przypadek 😄 A najlepsze jest to, że to nie była planowana ciąża i dwa razy udało im się ,, wpaść" 😄
U mnie 5 DC, za dwa dni zaczynam testy, a za tydzień idę na wizytę zobaczyć, co się dzieje z pęcherzykiem. Mam już zrobione badania najważniejsze, więc czekam jak na szpilkach.

Do góry