reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja bym się chętnie gdzieś wyrwała na kilka dni, najlepiej na całe święta... Kocham ten świąteczny czas, ale szczerze w tym roku to będzie trochę inaczej wyglądało, w ostatnim czasie doświadczyłam kilku konfliktów pomiędzy bliskimi mi osobami, więc tegoroczne święta będą takie... po prostu inne. Zawsze wszyscy byliśmy razem, w domu rodzinnym, a teraz... chwila tu, potem chwila tam... Nie po mojemu, ale trzeba w tym znaleźć jakiś urok mimo wszystko 😏🎄
Ja z chęcią po świętach albo na okres sylwestra pojechała w góry na śnieg- mam bon do wykorzystania ale wszedzie pisza ze wynajma ale nie przez bon bo maja zakaz przyjmowania gości a bonem potwierdza ze jednak przyjmują

Ja z chęcią po świętach albo na okres sylwestra pojechała w góry na śnieg- mam bon do wykorzystania ale wszedzie pisza ze wynajma ale nie przez bon bo maja zakaz przyjmowania gości a bonem potwierdza ze jednak przyjmują
z tym bonem o ile ten turystyczny to jakieś jajca są :D .

reklama
z tym bonem o ile ten turystyczny to jakieś jajca są :D .
Wiesz, dostałam to zamierzam go wykorzystać, ale zdziwiłam się że tak kręcą. Piszą że wynajmą ale bonem nie będę mogła zapłacić bo "góra" się dowie że normalnie funkcjonują. No proszę bardzo jak kręcą, a tak 4 dobry w dobrej lokalizacji na moją rodzinkę bym miejscówkę miała

Do góry