kara86
Fanka BB :)
No rzeczywiście musi być rzadki przypadek, bo owulacji prog blokuje w teorii dojrzewanie jakeczek, ale możliwe że to wszystko sa teorie, a nasze ciała i organizmy to niesamowite maszyny, które nie dają się umieścić w żadne teorie ramy, przedziały i wszystko jest możliwe Jak leżałam z synem 3 razy na Pomorzanach w Szczecinie to na salach bylo prawie tyle bliźniaczych ciąży co pojedynczych, byłam w szoku jak często zdarzają się bliźniaki. Bardzo często te dziewczyny mówiły że na początku waga im leciała w dół tak do około 20 któregoś tygodnia, prawie każda tak miała, chyba ze względu na pracę jaka nasze ciało musi wykonać i poziom hcg wysoki odpowiedzialny za mdłosci i wymioty.Nigdy tez nie zapomnę widoku brzucha koleżanki leżącej pod ktg w 32 tyg i jeden blizniak wlazł na drugiego jak komicznie brzuch wygladał, a ona taka.biedna.mała drobna, a one robily z jej brzuchem co chciały.Co do podwójnej owulacji, to moja znajoma ma bliźniaki z ciąży, gdzie pomiędzy dziećmi jest dwa tyg różnicy Były dwie owulacje i obie zaowocowały dzidziusiem. Podobno bardzo rzadki przypadek A najlepsze jest to, że to nie była planowana ciąża i dwa razy udało im się ,, wpaść"
U mnie 5 DC, za dwa dni zaczynam testy, a za tydzień idę na wizytę zobaczyć, co się dzieje z pęcherzykiem. Mam już zrobione badania najważniejsze, więc czekam jak na szpilkach.
Ostatnia edycja: