reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
no nic dziwnego, naprawde ❤ ja się zakochałam w tym miejscu
Ja bym się chętnie gdzieś wyrwała na kilka dni, najlepiej na całe święta... Kocham ten świąteczny czas, ale szczerze w tym roku to będzie trochę inaczej wyglądało, w ostatnim czasie doświadczyłam kilku konfliktów pomiędzy bliskimi mi osobami, więc tegoroczne święta będą takie... po prostu inne. Zawsze wszyscy byliśmy razem, w domu rodzinnym, a teraz... chwila tu, potem chwila tam... Nie po mojemu, ale trzeba w tym znaleźć jakiś urok mimo wszystko 😏🎄

To razem będziemy przez święta siedzieć jak na szpilkach i czekać na koniec miesiąca [emoji3059]
Ja wg planów mam być w tym czasie teściów na świętach i Sylwester że znajomymi w poroninie więc nie będę miała głowy do myślenia o tym. No chyba że nas w domach pozamykaja lub się rozchorujemy czego nikomu nie życzę.

a jednak, kolejny cykl, kolejna szansa 😉 ja jestem na lekach wywołujących @ a wiec zanim je skończę i zanim dostane @ i dojdzie do owu to ja też przechodzę na 2021. Proszę przypomnij mi od którego dnia po @ zaczęłaś z borowina? Ja wczoraj rozmawialam z mamą moja ona nie uzyla tej borowiny co jej kupiłam i mi wyśle, ale termin minął w 2018 🤦‍♀️ ciekawe czy jeszcze działa, na razie sproboje tej, a jak coś to moja mama mówiła że może pojechać do Połczyna Zdrój ma niecala godzinkę od Drawska. A tak na marginesie 2 razy w tym roku tam byłam bardzo urokliwe miejsce, parasolki na deptaku, piękny park, zalew, cudo 😊
Ja zaczynam z borowiną jak mi się małpa kończy 🙃 w ostatnim cyklu był to 6 dc bo wtedy dopiero borowina doszła 😉 w tym pewnie zacznę 4dc albo 5dc zależy od małpy 😉

Cześć dziewczyny, miłego dnia dla Was ❤️😘 jakie nastroje, który dc? U mnie dziś 19dc, wszystko gra, humor w miarę dopisuje, nic ciekawego się nie dzieje, ale może to i nawet lepiej, trochę spokoju i nudy przyda się w tych strasznych czasach 🙄

Cześć dziewczyny, miłego dnia dla Was ❤️😘 jakie nastroje, który dc? U mnie dziś 19dc, wszystko gra, humor w miarę dopisuje, nic ciekawego się nie dzieje, ale może to i nawet lepiej, trochę spokoju i nudy przyda się w tych strasznych czasach 🙄
U mnie 29 dc (cykle zazwyczaj 30-dniowe). W środę chcę siknąć choć nadziei dużych nie mam.
Dziś mam dobry nastrój i dużo pracy, więc głowa trochę odpocznie :)
Miłego dnia 💖

Cześć dziewczyny, miłego dnia dla Was [emoji3590][emoji8] jakie nastroje, który dc? U mnie dziś 19dc, wszystko gra, humor w miarę dopisuje, nic ciekawego się nie dzieje, ale może to i nawet lepiej, trochę spokoju i nudy przyda się w tych strasznych czasach [emoji849]
U mnie 24dc i 8dpo, wczoraj duży spadek temp ale dziś znów rośnie. Na okres boli brzuch, piersi i plecy. Nastrój jeszcze dobry, czekam na moje standardowe napady złości przed @[emoji38]

U mnie 24dc i 8dpo, wczoraj duży spadek temp ale dziś znów rośnie. Na okres boli brzuch, piersi i plecy. Nastrój jeszcze dobry, czekam na moje standardowe napady złości przed @[emoji38]
też tak mam z tymi napadami złości,obrywa się oczywiście chłopakom w domu. Później żałuję,że mogłam zapanować nad sobą ale z drugiej strony w głowie myśl '' Chłopaki moje nawet nie wiecie jakie to fantastyczne a zarazem cieżkie jest bycie kobietą'' 😂

reklama
Co do podwójnej owulacji, to moja znajoma ma bliźniaki z ciąży, gdzie pomiędzy dziećmi jest dwa tyg różnicy 😳 Były dwie owulacje i obie zaowocowały dzidziusiem. Podobno bardzo rzadki przypadek 😄 A najlepsze jest to, że to nie była planowana ciąża i dwa razy udało im się ,, wpaść" 😄
U mnie 5 DC, za dwa dni zaczynam testy, a za tydzień idę na wizytę zobaczyć, co się dzieje z pęcherzykiem. Mam już zrobione badania najważniejsze, więc czekam jak na szpilkach.

Do góry