Małasyrenka
Fanka BB :)
Jeszcze raz zapytam, bo nikt mi nie odpowiedział Czy na progesteron lepiej iść 6 dpo czy 9? Owulacja była w sobotę i stąd ten problem (a może w piątek już była).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miU mnie dzis niestety tez biało , 30dc, planowany termin @ na dziś, póki co nie ma czekam z niecierpliwością na grudzień .
Gratuluję dziewczyny II kreseczek !
Trzymam kciuki,żeby się udało !U mnie ostatni cykl był dziwny, nie dość że się @ spóźniła 7-10 dni (zależy jak liczyć), to jeszcze to krwawienie było takie dziwne - brązowe, prawie nic żywej krwi, trwało 6 dni od początku do końca, bólu prawie nic. Poprzedni cykl - 26 dni, ból NIEZIEMSKI, nigdy mnie tak nie bolało. A teraz 13dc i nadzieja jest ☺
Jeszcze raz zapytam, bo nikt mi nie odpowiedział [emoji853] Czy na progesteron lepiej iść 6 dpo czy 9? Owulacja była w sobotę i stąd ten problem (a może w piątek już była).
w czwartymW którym cyklu się udało.
ja miałam hsg o ile dobrze pamiętam w szpitalu balonik do środka kontrast, zdjęcie rtg, bez znieczulenia.A jakie badania drożności robiłyście? Sono hsg czy laparoskopia? Na nfz, prywatnie? Rozpytuje, co chyba też mnie to czeka :/