AgnieszkaMaria
Zaciekawiona BB
DziękiDziękuję! Ty też się doczekasz, kwestia czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiDziękuję! Ty też się doczekasz, kwestia czasu
ja się doczekać nie mogę bo czuję podświadomie ,że nici w tym cyklu. No grudzień będzie NASZ dziewczynyU mnie dzis niestety tez biało , 30dc, planowany termin @ na dziś, póki co nie ma czekam z niecierpliwością na grudzień .
Gratuluję dziewczyny II kreseczek !
My dokładnie to samo od marca z mężem się staramy, niby owulacje były, faszeruje nas orzechami, nasionami, witaminy myslalam że trochę szybciej to pójdzie i jeszcze ten trefny cykl listopadowy.Tak właśnie chcialam
Dowiedzieć się , ale myślałam ze test robiłaś w 11 dniu ja robiłam w 16 po owulacji i mam nadzieje ze wyszedł negatyw bo za wcześnie 8 miesięcy się staramy
Tak właśnie chcialam
Dowiedzieć się , ale myślałam ze test robiłaś w 11 dniu ja robiłam w 16 po owulacji i mam nadzieje ze wyszedł negatyw bo za wcześnie 8 miesięcy się staramy
W którym cyklu się udało.Jeśli do mnie, to testowałam w 27 dc, a cykle mam właśnie 27 dni
U mnie chyba to plamienie zwiastuje wcześniejszy okres i krótszy cykl, bo zaczyna mnie pobolewać brzuch, plamienie dalej jest. Dziś dopiero 23 dc [emoji2356][emoji2368]
Robiłam, wczoraj, sama już nie wiem co mam myśleć o tym cyklu jeśli to plamienie potrwa jak standardowo 2-3 dni zanim się @ rozkręci, to lutealna będzie 11 dni, czyli dla mnie standard, bo dziś 8dpo.A nie robiłaś przypadkiem proga 7dpo czy mi się wydaje? Bo jak robiłaś, to faza lutealna raczej by się nie skróciła...