reklama
M
madziejkaa359
Gość
Dziewczyny, zrobilam dzisiaj bete tak jak mi poradzilyscie po 2 dniach. W poniedziałek wynik 21.7 dzisiaj 81.4, czy jest okej? [emoji85]
U mnie było prywatnie sono.A jakie badania drożności robiłyście? Sono hsg czy laparoskopia? Na nfz, prywatnie? Rozpytuje, co chyba też mnie to czeka :/
koszt 400zl.
NataliaW93
Fanka BB :)
O co chodzi z tymi skarpetami ? Nie jestem w temacie
Przyrost piękny gratuluję!Dziewczyny, zrobilam dzisiaj bete tak jak mi poradzilyscie po 2 dniach. W poniedziałek wynik 21.7 dzisiaj 81.4, czy jest okej? [emoji85]
O to, że wskazane jest przy zagnieżdżaniu żeby ciało było ciepłe. Ciepłe stopy, to ciepłe całe ciało. Dlatego najlepiej chodzić w skarpetkach i nie wychladzac się.O co chodzi z tymi skarpetami ? Nie jestem w temacie
U mnie dzisiaj po powrocie z pracy taka sytuacja , dwie kreseczki- ta druga bardzoooo blada ... nie wiem czy się cieszyć czy dać sobie spokój ... .Aloha, witam wszystkie Panie, które zaczynają starania o dziecko w 2 połowie roku
Jak tam cykle uregulowane ?
Załączniki
Daraa_94
Żeby nosić skarpety, ja czasami nawet śpię w[emoji16] macica nie lubi zimna podobnoO co chodzi z tymi skarpetami ? Nie jestem w temacie [emoji848]
Leć jutro na bete [emoji7]
U mnie dzisiaj po powrocie z pracy taka sytuacja , dwie kreseczki- ta druga bardzoooo blada ... nie wiem czy się cieszyć czy dać sobie spokój ... .
reklama
HeraUnique
Ja nienawidzę mieć gorących/ciepłych stóp bo mnie odrazu nogi bolą całe trudno tego warunku nie spełnięO to, że wskazane jest przy zagnieżdżaniu żeby ciało było ciepłe. Ciepłe stopy, to ciepłe całe ciało. Dlatego najlepiej chodzić w skarpetkach i nie wychladzac się.