93kora
Fanka BB :)
ja czułam pracę jajników od domniemanej owulacji do czasu ( 6/7 dni temu przestało boleć) więc muszę zamówić zioła Sroki. w zielarskim dostanę raczej co ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czułam pracę jajników od domniemanej owulacji do czasu ( 6/7 dni temu przestało boleć) więc muszę zamówić zioła Sroki. w zielarskim dostanę raczej co ?
Dzięki za odpowiedź. Zamierzałam iść 9 dpo, ale posłucham się CiebieIdź 6dpo, choć pewnie nie będzie wiekszej różnicy. Ja robiłam raz w 6dpo i wynik był miarodajny.
Dzięki za odpowiedź. Zamierzałam iść 9 dpo, ale posłucham się Ciebie [emoji846]
Tak, albo w aptece, ja zamawiałam przez internetja czułam pracę jajników od domniemanej owulacji do czasu ( 6/7 dni temu przestało boleć) więc muszę zamówić zioła Sroki. w zielarskim dostanę raczej co ?
W sierpniu ja mam urodziny [emoji85] ale się okażeNo prawda! W my tak sobie marzyliśmy urodziny w maju, ale przeoczyliśmy, później w lipcu, ale nie wyszło, sierpień i wrzesień tez mi odpowiadają, wiec może się jeszcze wstrzelimy [emoji849][emoji16]
U mnie jest przezroczysty ciągnący. Przypomina mi katar alergicznyHej dziewczyny . Ja z cyklu głupich pytań. Czy śluz rozciągliwy jest bialy czy przezroczysty? Biorę Wiesiołek kilka dni i zauważyłam dziś, że mam dużo kremowego śluzu ale bardzo rozciągliwy i nie wiem do jakiego mam go zaliczać 11dc
No prawda! W my tak sobie marzyliśmy urodziny w maju, ale przeoczyliśmy, później w lipcu, ale nie wyszło, sierpień i wrzesień tez mi odpowiadają, wiec może się jeszcze wstrzelimy [emoji849][emoji16]