reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@93kora ja też pije zioła ojca sroki czy pomogą okaże się [emoji2368] dziś 11 dc a czuję pracę jajników albo to moja chora głowa [emoji23]

@Carry88 za to picie trawy niech czekają nas wspaniałe efekty [emoji1696]

Jestem przerażona, że już sierpień przecież dawno miałam być w ciąży [emoji85]
ja czułam pracę jajników od domniemanej owulacji do czasu ( 6/7 dni temu przestało boleć) :D więc muszę zamówić zioła Sroki. w zielarskim dostanę raczej co ?:)

reklama
@93kora ja też pije zioła ojca sroki czy pomogą okaże się [emoji2368] dziś 11 dc a czuję pracę jajników albo to moja chora głowa [emoji23]

@Carry88 za to picie trawy niech czekają nas wspaniałe efekty [emoji1696]

Jestem przerażona, że już sierpień przecież dawno miałam być w ciąży [emoji85]

No prawda! W my tak sobie marzyliśmy urodziny w maju, ale przeoczyliśmy, później w lipcu, ale nie wyszło, sierpień i wrzesień tez mi odpowiadają, wiec może się jeszcze wstrzelimy [emoji849][emoji16]

Hej dziewczyny 😊. Ja z cyklu głupich pytań. Czy śluz rozciągliwy jest bialy czy przezroczysty? Biorę Wiesiołek kilka dni i zauważyłam dziś, że mam dużo kremowego śluzu ale bardzo rozciągliwy i nie wiem do jakiego mam go zaliczać 🤦‍♀️11dc

Hej dziewczyny 😊. Ja z cyklu głupich pytań. Czy śluz rozciągliwy jest bialy czy przezroczysty? Biorę Wiesiołek kilka dni i zauważyłam dziś, że mam dużo kremowego śluzu ale bardzo rozciągliwy i nie wiem do jakiego mam go zaliczać 🤦‍♀️11dc
U mnie jest przezroczysty ciągnący. Przypomina mi katar alergiczny 🤣

reklama
Do góry