Dziękuję! Ty też się doczekasz, kwestia czasu@naomi89 Rzadko tutaj się wypowiadam, ale was poczytuje. Jak zobaczyłam Twoje upragnione II kreseczki to aż mi się banan na ustach zrobił. Gratuluje i strasznie się cieszę❤ I tak w duchu zazdroszczę Życzę spokojnej ciąży !
reklama
Julliette
Fanka BB :)
W którym dniu cyklu zrobiłaś test?
Nie wiem czy to do mnie pytanie na pewno? Ja wczoraj miałam monitoring, 11dc.
E
Em82
Gość
Strasznie Ci dziekuje[emoji173] bardzo podniosłaś mnie na duchu [emoji173][emoji173][emoji173]Mi się wydaje choć lekarzem nie jestem, że wystarczy często już 8dpo testy wychodzą pozytywne a 10-11 to wcale nie tak mało, bo książkowo niby od 10 do 16 ma trwać. Problemem byłoby raczej gdyby trwała 7-8dni.
Mystriousmc
No to jesteśmy w podobnym terminie, tyle że ja już 6 dni po owu, trzymam kciuki i dawaj znać co tam u CiebiePowinnam dostac 4 5 grudnia choc mam nadzieję ze nie przyjdzie
Bylam tez u gina we wt 17 i pani tez mowila owulacja raczej w nd ew pn takze mam duże nadzieje
EwelinaW
Gratuluje !!!!!!!! Szkoda, że nie jest tak zarażający jak COVID ?????Dzień dobry! Nie moge w to uwierzyć!!! Jestem taka szcześliwa Zobacz załącznik 1205983
Madziulkaaa
Tak właśnie chcialamNie wiem czy to do mnie pytanie na pewno? Ja wczoraj miałam monitoring, 11dc.
Dowiedzieć się , ale myślałam ze test robiłaś w 11 dniu ja robiłam w 16 po owulacji i mam nadzieje ze wyszedł negatyw bo za wcześnie 8 miesięcy się staramy
Madziulkaaa
Będzie dobrzeA ja dzisiaj jadę na badanie drożności, od 5 nie śpię sama nie wiem czemu dam znać jak poszło i co dr powie. Będzie też pierwsze USG po kuracji clo i tego też jestem ciekawa miłego dnia
Gryfin
A jakieś badania już robiliście? 8 miesięcy to jeszcze nie aż tak długo, wiem że to tylko tak łatwo mówić ja jestem w 5 cyklu starań i już mi się wydaje podejrzanie długoTak właśnie chcialam
Dowiedzieć się , ale myślałam ze test robiłaś w 11 dniu ja robiłam w 16 po owulacji i mam nadzieje ze wyszedł negatyw bo za wcześnie 8 miesięcy się staramy
reklama
Madziulkaaa
Jaja w pierwszej ciąży nie mogłam zajsc 2 lata ale z 1 mężem , poszłam do gin. PowiedzialamA jakieś badania już robiliście? 8 miesięcy to jeszcze nie aż tak długo, wiem że to tylko tak łatwo mówić ja jestem w 5 cyklu starań i już mi się wydaje podejrzanie długo
Ze mam ciagle zapalenie pęcherza i nie mogę zajsc dała mi tabletki już w dajcie brania zaszłam , poszłam na sprawdzenie czy się poprawiło a ona ze jestem w ciąży teraz nie mogę z drugim partnerem 8 macy ale znowu mam zapalenie pęcherza albo dróg rodnych , dal mi skierowania i dla mego faceta na badanie spermy itp i ja już zrobiłam właśnie jade po wyniki a mój facet zrobi przed moja wizyta w grudniu . Tyle ze już ja skończyłam te leki od dr i się zastanawiam czy nie zaszłam w tym cyklu bo okropnie się czuje , ale miałam plamienie a przy obu ciążach nie miałam nic