reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Tak to czwarty już
Dopiero* 😉 nie łam się, będzie dobrze ❤ ja już jestem w piątym i patrze optymistycznie na starania, kiedyś w końcu się Nam uda ☺ apropo mój cykl już jest nieźle pokręcony dzisiaj mam 5dc i już czysto, @ też była jakaś taka dziwna, czerwona krew pomieszana z brązowym śluzem 🥴 to prawa co mówicie dziewczyny że odkąd się zaczynają starania to takie dziwnie rzeczy się dzieją podczas @ i całego cyklu 🤦‍♀️

Ostatnia edycja:
reklama
Zrób bete i daj Nam znać[emoji4][emoji2956] Wiadomo, że jak widać przebijającą się kreseczke to jak tu w duchu nie cieszyć się, aż się zbiera na łzy z tej radości i wyczekiwania[emoji4][emoji7] Trzymam kciuki za pozytywne, wspaniałe wieści ![emoji173]
Zrobie na pewno jutro i od razu jak dostane wynik dam Wam znać! Trzymam za Was wszystkie mocno bardzo kciuki, żeby tez jak najszybciej się udało [emoji173]

U mnie 7 cs [emoji4]
Dopiero* [emoji6] nie łam się, będzie dobrze [emoji3590] ja już jestem w piątym i patrze optymistycznie na starania, kiedyś w końcu się Nam uda [emoji3526] aporpo mój cykl już jest nieźle pokręcony dzisiaj mam 5dc i już czysto, @ też była jakaś taka dziwna, czerwona krew pomieszana z brązowym śluzem [emoji3061] to prawa co mówicie dziewczyny że odkąd się zaczynają starania to takie dziwnie rzeczy się dzieją podczas @ i całego cyklu [emoji2356]

Rany kochana jak ja dobrze Cię rozumiem![emoji22] w poprzednim cyklu miałam identyczną sytuację. Dzień przed owulacja mojego męża dopadło zapalenie pęcherza. Musieliśmy odpuscic starania w najważniejszym momencie. Była rozpacz. Ale niestety są rzeczy, na które nie mamy wpływu i ktore są dla nas nie do przeskoczenia. Dużo siły ci życzę [emoji173][emoji173][emoji173]
Dziękuję, Kochana! 🤗 No niestety... Takich rzeczy nie da się przewidzieć... Może w następnym miesiącu... A w tym miesiącu pozostaje mi trzymać kciuki za Was. 😊😊

Ja za to mam problem z wstawieniem reakcji na posty 50/50🤔 jak część postu jest pozytywna, a część negatywna, wtedy zupełnie nie wiem jaką dać reakcje więc omijam 🤷‍♀️
I sądzę, że żadna z nas tu nie cieszy się jak komuś coś nie wyjdzie 🙃✌️❤️

reklama
Do góry