reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie też 5 cs i stwierdzam że strasznie szybko ten czas leci... Nie wiem kiedy ten czas minął... Ale też nigdy w życiu bym nie podejrzewała że to tyle potrwa... 🙄 Dlatego czuje, że coś jest nie tak...

Palcem, mam tak większe wyczucie niż tym durnym aplikatorem. Wydaje mi się, ze wkładam głęboko [emoji39] mi się rozpuszczają wszystkie 3 tabletki, w ciągu dnia resztki rozbełtane ze śluzem wychodzą na zewnątrz [emoji2368] strasznie mokro mam w ciągu dnia, nawet na owu tak mokro chyba nie mam [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam tylko jedna tabletkę na noc i mi się nie rozpuszcza całkiem. Też mam dużo sluzu, praktycznie cały czas wrażenie że mam mokro w majtkach a te dziady się nie rozpuszczają.
Dopiero o 16 będę mogła jechać na beta hcg. Do tego czasu chyba zwariuje. Brzuch boli jak na ciążę ale skoro już na przyjść okres to może to na okres 🙈

Dobrze ze jest to forum, można z Wami razem czekać na testy i dużo się dowiedzieć :-)
@Silence85 jak nocka w szpitalu? Wyjaśniła się sprawa z izolacją? 🙂
@madziejkaa359 widać piękne dwie kreski! Nie trzeba się przyglądać z lupą jak u mnie w piątek haha To czekamy na beta hcg. Wiesz ze nie musisz być na czczo? ;-)

U mnie też 5 cs i stwierdzam że strasznie szybko ten czas leci... Nie wiem kiedy ten czas minął... Ale też nigdy w życiu bym nie podejrzewała że to tyle potrwa... 🙄 Dlatego czuje, że coś jest nie tak...
U mnie teraz 4cs i też jakoś powoli zaczynam myśleć, czy na pewno wszystko ok jest. Chociaż znajome wokół mnie starały się ponad pół roku mimo, że wszystko z nimi było w porządku. Więc się pocieszam, że to jeszcze nie jest wcale długo te cztery cykle. Tylko, że w dzień owulacji mąż był po imprezie i nie było starań tego dnia, dopiero rano i dzień wcześniej też rano dlatego trochę się obawiam, że to za mało. Narazie 14 DC więc za tydzień proga robię.

Ja mam tylko jedna tabletkę na noc i mi się nie rozpuszcza całkiem. Też mam dużo sluzu, praktycznie cały czas wrażenie że mam mokro w majtkach a te dziady się nie rozpuszczają.
Dopiero o 16 będę mogła jechać na beta hcg. Do tego czasu chyba zwariuje. Brzuch boli jak na ciążę ale skoro już na przyjść okres to może to na okres [emoji85]

Dobrze ze jest to forum, można z Wami razem czekać na testy i dużo się dowiedzieć :-)
@Silence85 jak nocka w szpitalu? Wyjaśniła się sprawa z izolacją? [emoji846]
@madziejkaa359 widać piękne dwie kreski! Nie trzeba się przyglądać z lupą jak u mnie w piątek haha To czekamy na beta hcg. Wiesz ze nie musisz być na czczo? ;-)

Ale ze wypada Ci normalnie kawałek tabletki?

Ja po roku miałam dół jeśli chodzi o cykl starań. Pewnie dlatego ze wszędzie słyszę ze zajmuje to rok ogólnie itd itp

U mnie 8cs[emoji3526] Najgorzej było po 3cim. Depresja ogromna. Teraz już na luzaka do tego podchodzę.
Jeszcze nie miałam załamania, ale coś czuję, że w tym miesiącu może być ciężko jeśli się nie uda. Obiecałam sobie, że zapisuję się do lekarza po tym cyklu jak będzie nieudany i coś zacznę z tym robić. Dziwi mnie teraz, skąd tyle wpadek jak tu człowiek chce specjalnie i nie wychodzi 🤷

reklama
Zrobie na pewno jutro i od razu jak dostane wynik dam Wam znać! Trzymam za Was wszystkie mocno bardzo kciuki, żeby tez jak najszybciej się udało
emoji173.png

Po cichutku gratuluję i czekamy na dobre wieści !! ❤😍

Do góry