K
Katijah
Gość
A ja przynajmniej wiedziałabym, że post został zauważony i przeczytanyMi też by było.przykro więc czasami lepiej nic nie klikać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja przynajmniej wiedziałabym, że post został zauważony i przeczytanyMi też by było.przykro więc czasami lepiej nic nie klikać...
Też tak myślę, że nikt nie chciał specjalnie zrobić komuś przykrości.Wiadomo, jednym będzie przykro innym nie. Nie podważam tego. Sa osoby bardziej wrażliwe i są mniej wrażliwe.
Mi bardziej chodzi o to, że raczej nikt tutaj nie ma złych intencji.
Palcem, mam tak większe wyczucie niż tym durnym aplikatorem. Wydaje mi się, ze wkładam głęboko [emoji39] mi się rozpuszczają wszystkie 3 tabletki, w ciągu dnia resztki rozbełtane ze śluzem wychodzą na zewnątrz [emoji2368] strasznie mokro mam w ciągu dnia, nawet na owu tak mokro chyba nie mam [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie teraz 4cs i też jakoś powoli zaczynam myśleć, czy na pewno wszystko ok jest. Chociaż znajome wokół mnie starały się ponad pół roku mimo, że wszystko z nimi było w porządku. Więc się pocieszam, że to jeszcze nie jest wcale długo te cztery cykle. Tylko, że w dzień owulacji mąż był po imprezie i nie było starań tego dnia, dopiero rano i dzień wcześniej też rano dlatego trochę się obawiam, że to za mało. Narazie 14 DC więc za tydzień proga robię.U mnie też 5 cs i stwierdzam że strasznie szybko ten czas leci... Nie wiem kiedy ten czas minął... Ale też nigdy w życiu bym nie podejrzewała że to tyle potrwa... Dlatego czuje, że coś jest nie tak...
Ja mam tylko jedna tabletkę na noc i mi się nie rozpuszcza całkiem. Też mam dużo sluzu, praktycznie cały czas wrażenie że mam mokro w majtkach a te dziady się nie rozpuszczają.
Dopiero o 16 będę mogła jechać na beta hcg. Do tego czasu chyba zwariuje. Brzuch boli jak na ciążę ale skoro już na przyjść okres to może to na okres [emoji85]
Dobrze ze jest to forum, można z Wami razem czekać na testy i dużo się dowiedzieć :-)
@Silence85 jak nocka w szpitalu? Wyjaśniła się sprawa z izolacją? [emoji846]
@madziejkaa359 widać piękne dwie kreski! Nie trzeba się przyglądać z lupą jak u mnie w piątek haha To czekamy na beta hcg. Wiesz ze nie musisz być na czczo? ;-)
Jeszcze nie miałam załamania, ale coś czuję, że w tym miesiącu może być ciężko jeśli się nie uda. Obiecałam sobie, że zapisuję się do lekarza po tym cyklu jak będzie nieudany i coś zacznę z tym robić. Dziwi mnie teraz, skąd tyle wpadek jak tu człowiek chce specjalnie i nie wychodziU mnie 8cs[emoji3526] Najgorzej było po 3cim. Depresja ogromna. Teraz już na luzaka do tego podchodzę.
Zrobie na pewno jutro i od razu jak dostane wynik dam Wam znać! Trzymam za Was wszystkie mocno bardzo kciuki, żeby tez jak najszybciej się udało