reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny 😘 widzę, że dużo się tu działo i dobrych i złych rzeczy przez ten weekend @Silence85 odpoczywaj kochana, wszystko będzie dobrze 💛 @naomi89 dopóki @ nie ma jest nadzieja chociaż wiem że trudno być optymistycznie nastawionym jak test negatywny a wszystkie objawy wskazują na @ 😔 to jest Twój 4 cykl? @madziejkaa359 zrób betę myślę że wyjdzie już jakiś ładny wynik ☺️ gratulacje!

Nie, używam forum z przegladarki i widzę różne reakcje, zarówno kciuki jak i smutne buźki.
Mimo wszystko raczej nikt się tutaj z Twojego niepowodzenia nie cieszy. Chcą Cię wesprzeć a jeśli korzystają z apki to mają możliwość dac tylko łapkę w górę. W ten sposób okazują Ci wsparcie. Każdej z nas tutaj jest przykro jeśli komuś znów się nie udaje. [emoji173]

Ja na telefonie używam forum w przeglądarce Chrome, bo mi si nie chce cudować z jakimiś aplikacjami :D
Ogólnie to potrzebuje ojojania, Dziewczyny. Niby dopiero jutro planowo mam owulację, ale już wiem, że ten cykl idzie na straty. 😭 Na pewno Man dni plodne, śluz płodny mnie zalewa jak nigdy chyba, ale facet mi się pochorował. 😭 Cały weekend zero przytulanek, myślałam, że dziś będzie lepiej, ale jest tylko gorzej, gorączka, kaszel, katar, głowa go okropnie boli i w ogóle wygląda jak kupka nieszczęścia. 😭 Także ten cykl idzie na stracony nawet bez walki...

Mimo wszystko raczej nikt się tutaj z Twojego niepowodzenia nie cieszy. Chcą Cię wesprzeć a jeśli korzystają z apki to mają możliwość dac tylko łapkę w górę. W ten sposób okazują Ci wsparcie. Każdej z nas tutaj jest przykro jeśli komuś znów się nie udaje. [emoji173]
Mi też by było.przykro więc czasami lepiej nic nie klikać...

Cześć dziewczyny 😘 widzę, że dużo się tu działo i dobrych i złych rzeczy przez ten weekend @Silence85 odpoczywaj kochana, wszystko będzie dobrze 💛 @naomi89 dopóki @ nie ma jest nadzieja chociaż wiem że trudno być optymistycznie nastawionym jak test negatywny a wszystkie objawy wskazują na @ 😔 to jest Twój 4 cykl? @madziejkaa359 zrób betę myślę że wyjdzie już jakiś ładny wynik ☺ gratulacje!
Tak to czwarty już

reklama
Ja na telefonie używam forum w przeglądarce Chrome, bo mi si nie chce cudować z jakimiś aplikacjami :D
Ogólnie to potrzebuje ojojania, Dziewczyny. Niby dopiero jutro planowo mam owulację, ale już wiem, że ten cykl idzie na straty. [emoji24] Na pewno Man dni plodne, śluz płodny mnie zalewa jak nigdy chyba, ale facet mi się pochorował. [emoji24] Cały weekend zero przytulanek, myślałam, że dziś będzie lepiej, ale jest tylko gorzej, gorączka, kaszel, katar, głowa go okropnie boli i w ogóle wygląda jak kupka nieszczęścia. [emoji24] Także ten cykl idzie na stracony nawet bez walki...
Rany kochana jak ja dobrze Cię rozumiem![emoji22] w poprzednim cyklu miałam identyczną sytuację. Dzień przed owulacja mojego męża dopadło zapalenie pęcherza. Musieliśmy odpuscic starania w najważniejszym momencie. Była rozpacz. Ale niestety są rzeczy, na które nie mamy wpływu i ktore są dla nas nie do przeskoczenia. Dużo siły ci życzę [emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry