Nie, używam forum z przegladarki i widzę różne reakcje, zarówno kciuki jak i smutne buźki.Korzystasz z domyślnej aplikacji? Ja uzywam tapatalk i wszystkie reakcje odczytuje jako kciuki w górę, a w rzeczywistości są inne..
reklama
coca
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy to tylko ja czy tu naprawdę coś widać? Ponad rok starań, rano zrobiłam test o czułości 25 nie wyszło zupełnie nic, teraz zrobiłam 10 z dozu. Jestem 10 dpoZobacz załącznik 1205158
[emoji7][emoji7] gratuluje!
Gryfin
Cześć dziewczyny widzę, że dużo się tu działo i dobrych i złych rzeczy przez ten weekend @Silence85 odpoczywaj kochana, wszystko będzie dobrze @naomi89 dopóki @ nie ma jest nadzieja chociaż wiem że trudno być optymistycznie nastawionym jak test negatywny a wszystkie objawy wskazują na @ to jest Twój 4 cykl? @madziejkaa359 zrób betę myślę że wyjdzie już jakiś ładny wynik gratulacje!
Myślę, że to może wynika z tego, że np ja nie mogę w apce dać nic innego [emoji19] za każdym razem mogę kliknąć tylko "polubienie" i nie ma opcji wyboru [emoji22]
Nie, używam forum z przegladarki i widzę różne reakcje, zarówno kciuki jak i smutne buźki.
E
Em82
Gość
Mimo wszystko raczej nikt się tutaj z Twojego niepowodzenia nie cieszy. Chcą Cię wesprzeć a jeśli korzystają z apki to mają możliwość dac tylko łapkę w górę. W ten sposób okazują Ci wsparcie. Każdej z nas tutaj jest przykro jeśli komuś znów się nie udaje. [emoji173]Nie, używam forum z przegladarki i widzę różne reakcje, zarówno kciuki jak i smutne buźki.
blanny
Ja na telefonie używam forum w przeglądarce Chrome, bo mi si nie chce cudować z jakimiś aplikacjami
Ogólnie to potrzebuje ojojania, Dziewczyny. Niby dopiero jutro planowo mam owulację, ale już wiem, że ten cykl idzie na straty. Na pewno Man dni plodne, śluz płodny mnie zalewa jak nigdy chyba, ale facet mi się pochorował. Cały weekend zero przytulanek, myślałam, że dziś będzie lepiej, ale jest tylko gorzej, gorączka, kaszel, katar, głowa go okropnie boli i w ogóle wygląda jak kupka nieszczęścia. Także ten cykl idzie na stracony nawet bez walki...
Ogólnie to potrzebuje ojojania, Dziewczyny. Niby dopiero jutro planowo mam owulację, ale już wiem, że ten cykl idzie na straty. Na pewno Man dni plodne, śluz płodny mnie zalewa jak nigdy chyba, ale facet mi się pochorował. Cały weekend zero przytulanek, myślałam, że dziś będzie lepiej, ale jest tylko gorzej, gorączka, kaszel, katar, głowa go okropnie boli i w ogóle wygląda jak kupka nieszczęścia. Także ten cykl idzie na stracony nawet bez walki...
Anio0lek
Mi też by było.przykro więc czasami lepiej nic nie klikać...Mimo wszystko raczej nikt się tutaj z Twojego niepowodzenia nie cieszy. Chcą Cię wesprzeć a jeśli korzystają z apki to mają możliwość dac tylko łapkę w górę. W ten sposób okazują Ci wsparcie. Każdej z nas tutaj jest przykro jeśli komuś znów się nie udaje. [emoji173]
Widac wiecDziewczyny, czy to tylko ja czy tu naprawdę coś widać? Ponad rok starań, rano zrobiłam test o czułości 25 nie wyszło zupełnie nic, teraz zrobiłam 10 z dozu. Jestem 10 dpoZobacz załącznik 1205158
Tak to czwarty jużCześć dziewczyny widzę, że dużo się tu działo i dobrych i złych rzeczy przez ten weekend @Silence85 odpoczywaj kochana, wszystko będzie dobrze @naomi89 dopóki @ nie ma jest nadzieja chociaż wiem że trudno być optymistycznie nastawionym jak test negatywny a wszystkie objawy wskazują na @ to jest Twój 4 cykl? @madziejkaa359 zrób betę myślę że wyjdzie już jakiś ładny wynik ☺ gratulacje!
reklama
E
Em82
Gość
Rany kochana jak ja dobrze Cię rozumiem![emoji22] w poprzednim cyklu miałam identyczną sytuację. Dzień przed owulacja mojego męża dopadło zapalenie pęcherza. Musieliśmy odpuscic starania w najważniejszym momencie. Była rozpacz. Ale niestety są rzeczy, na które nie mamy wpływu i ktore są dla nas nie do przeskoczenia. Dużo siły ci życzę [emoji173][emoji173][emoji173]Ja na telefonie używam forum w przeglądarce Chrome, bo mi si nie chce cudować z jakimiś aplikacjami
Ogólnie to potrzebuje ojojania, Dziewczyny. Niby dopiero jutro planowo mam owulację, ale już wiem, że ten cykl idzie na straty. [emoji24] Na pewno Man dni plodne, śluz płodny mnie zalewa jak nigdy chyba, ale facet mi się pochorował. [emoji24] Cały weekend zero przytulanek, myślałam, że dziś będzie lepiej, ale jest tylko gorzej, gorączka, kaszel, katar, głowa go okropnie boli i w ogóle wygląda jak kupka nieszczęścia. [emoji24] Także ten cykl idzie na stracony nawet bez walki...