Ancka
Fanka BB :)
Mam nadzieję że się mylisztakie przeczucie. Nie wiem nie umiem tego wyjaśnić logicznie. Po prostu wiem i od owu mija 16 dni i okres co do godziny i tym razem też tak będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że się mylisztakie przeczucie. Nie wiem nie umiem tego wyjaśnić logicznie. Po prostu wiem i od owu mija 16 dni i okres co do godziny i tym razem też tak będzie.
zobaczymy hehe. Napewno dam znać czy okres przyszedł czy jednak nie.To samo miałam napisać. Mam złośliwie nadzieję, że tym razem się mylisz, @młoda1994 i będziemy Ci to wytykać za te 12 dni.
Tak myślę, że masz rację. Tylko kobiety, które długo się starają wiedzą co to za uczucie i koniec końców, każdy radzi sobie na swój sposóbPowiem Ci, że po paru latach tak jest łatwiej. I już się człowiek tak nie nakręca. Jest to zdrowsze
ale co zapisujesz? Sorry nie rozumiem.Zapisuję te info.
dziękuję, kochana jesteś [emoji3059] ale ten cykl nie był w pełni wykorzystany jak poprzedni także tym bardziej na nic nie liczę.
No to fajnie, że przyszła...Jesteś pewna, że on widział pecherzyk graffa a nie ciążowy zagniezdzony w jajowodzie? Moze pomylił te dwie rzeczy?[emoji57]
To by wyjaśnialo te twoje krwawienia, bóle, taka betę i te testy...
chociaz ja się nie znam, nie wiem jakie są objawy przy ciąży pozamacicznej.[emoji2370]
Wiem jedno, że to nie jest normalne a lekarz temat zlał cieplym moczem [emoji2370]
I jeszcze dal zielone światło na starania[emoji2358]
Kobieta krwawi a ten się pozwolił starać [emoji1319]
Bo nie mogą. Obowiązuje RODO i można wykorzystywać dane tylko w takim zakresie na jaki wyraziło się zgodę i raczej nie było punktu "wizyta w domu z powodu błędu płatności"
W czasach wirusa ludzie ze służby zdrowia chodza po domach? A gdzie rodo?
Ta, na pewno. Nie wymyślam sobie i nie przyswajam sobie innych info. Trzeba być rąbniętym...w punkt. Dlatego ja nie wierzę że gin takie bzdury gada.
Wydaje mi się ze koleżanka tak pragnie tej ciąży że gin jej np gada co innego a ona przyswaja co innego. Np endo mogła mieć 6mm a ona zapisała 6cm[emoji33]
Dlatego ja doskonale rozumiem MłodąTak myślę, że masz rację. Tylko kobiety, które długo się starają wiedzą co to za uczucie i koniec końców, każdy radzi sobie na swój sposób
W okolicach owu.Katrinaka gratulacje! Zaglądam od czasu do czasu i nie wiedziałam że Ci się udało! Ile się staraliscie? Z tymi nogami to za każdym razem po 15 min? [emoji3526]
Powiem Ci, że po paru latach tak jest łatwiej. I już się człowiek tak nie nakręca. Jest to zdrowsze [emoji6]
mi właśnie jest tak lepiej nawet widząc peak lh na testach mam ból owu od 4 cykli dzień po pozytywnym owu i temperatura też wskazuję na owu to i tak wiem że się nie uda i czekam sobie 16 dni okres przychodzi 2 dni i znowu nowy cykl. I tak sobie żyje. Teraz idę do pracy więc będę miała mniej czasy na forum i myślenie. Na szczęście na jeden cykl jeszcze testy owu mi zostało. Wit też wybiorę do końca i już nie będę zażywala tylko obowiązkowe leki czyli wit d3 na tarczyce na IO.Tak myślę, że masz rację. Tylko kobiety, które długo się starają wiedzą co to za uczucie i koniec końców, każdy radzi sobie na swój sposób