reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja w dniu owu już wiem że się nie udało i jestem pewna że 30.11 albo 1.12 wstanę i będę miała okres. Tak mam od 4cykli. Nawet testować nie zdarzam bo nie mam nawet 7 dni opóźnienia miesiączki.
Jak możesz wiedzieć w dniu owu że się nie udało? Przecież możesz nie mieć żadnych objawów i być w ciąży... Ja wiem, że Ty się bardzo długo starasz i to pewnie już kwestia zrezygnowania i nienastawiania się?

Dziewczyny doradźcie jakie mogę zrobić jeszcze badania jak mam takie wyniki? W poniedziałek idę do ginekologa i chciałabym zrobić komplet badań, wiem że niektóre badania można robić w pierwszych dniach cyklu a później już nie. Jutro będę mieć 5dc. Będę wdzięczna za radę 😊

Załączniki

• 20201119_201253.jpg
    20201119_201253.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 64
  • 20201119_201320.jpg
    20201119_201320.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 60
Jak możesz wiedzieć w dniu owu że się nie udało? Przecież możesz nie mieć żadnych objawów i być w ciąży... Ja wiem, że Ty się bardzo długo starasz i to pewnie już kwestia zrezygnowania i nienastawiania się?
Szczerze? To lepiej w tą stronę, niż w drugą, i z każdym cyklem czuć, że się udało I to ciąża...

reklama
Kurczę, teoretycznie to mogło być plamienie implantacyjne... Albo cokolwiek innego. 😂 Czemu jak zachodzimy w ciążę, to nie ma jakiegoś jasnego znaku? Typu duży palec u lewej stopy robi się niebieski. 😂 I nikt by nie miał wątpliwości!
Plamienie implantacyjne to bardzo rzadka sprawa, tak rzadka, że lekarze nie uznaja tego za objaw ciaży nawet

Do góry