reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny doradźcie jakie mogę zrobić jeszcze badania jak mam takie wyniki? W poniedziałek idę do ginekologa i chciałabym zrobić komplet badań, wiem że niektóre badania można robić w pierwszych dniach cyklu a później już nie. Jutro będę mieć 5dc. Będę wdzięczna za radę [emoji4]

Ja robiłam jeszcze estradiol, AMH, panel tarczycowy, prolaktyne, proga później [emoji6]

Jak możesz wiedzieć w dniu owu że się nie udało? Przecież możesz nie mieć żadnych objawów i być w ciąży... Ja wiem, że Ty się bardzo długo starasz i to pewnie już kwestia zrezygnowania i nienastawiania się?
tak jak napisałam wyżej. Intuicja. Ten cykl się skończy i tak już koniec starań bo od pon do pracy już na pełen etat.

Zobaczycie że za 11-12 dni napisze wam Witam się w 1dc 😊😊

reklama
Ja robiłam jeszcze estradiol, AMH, panel tarczycowy, prolaktyne, proga później [emoji6]
Prolaktyne i proga robiłam w zeszły czwartek i były w normie. Estradiol mogę zrobić jutro? Jeżeli tsh mam niskie to muszę robić cały zestaw tarczycowy? A co to jest AMH? Też mogę jutro zrobić? Zależy mi jutro na tych badaniach bo jak ich nie zrobie teraz to w przyszłym cyklu też nie bo jak wrócę do pracy to nie będę miała jak.

Do góry