reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Nic mnie nie boli, nie mam żadnych boli
Jesteś pewna, że on widział pecherzyk graffa a nie ciążowy zagniezdzony w jajowodzie? Moze pomylił te dwie rzeczy?[emoji57]
To by wyjaśnialo te twoje krwawienia, bóle, taka betę i te testy...
chociaz ja się nie znam, nie wiem jakie są objawy przy ciąży pozamacicznej.[emoji2370]
Wiem jedno, że to nie jest normalne a lekarz temat zlał cieplym moczem [emoji2370]
I jeszcze dal zielone światło na starania[emoji2358]
Kobieta krwawi a ten się pozwolił starać [emoji1319]
No to fajnie, że przyszła...
Bo nie mogą. Obowiązuje RODO i można wykorzystywać dane tylko w takim zakresie na jaki wyraziło się zgodę i raczej nie było punktu "wizyta w domu z powodu błędu płatności"
W czasach wirusa ludzie ze służby zdrowia chodza po domach? A gdzie rodo?
w punkt. Dlatego ja nie wierzę że gin takie bzdury gada.

Wydaje mi się ze koleżanka tak pragnie tej ciąży że gin jej np gada co innego a ona przyswaja co innego. Np endo mogła mieć 6mm a ona zapisała 6cm[emoji33]
Ta, na pewno. Nie wymyślam sobie i nie przyswajam sobie innych info. Trzeba być rąbniętym...

reklama
Tak myślę, że masz rację. Tylko kobiety, które długo się starają wiedzą co to za uczucie i koniec końców, każdy radzi sobie na swój sposób 😉
mi właśnie jest tak lepiej nawet widząc peak lh na testach mam ból owu od 4 cykli dzień po pozytywnym owu i temperatura też wskazuję na owu to i tak wiem że się nie uda i czekam sobie 16 dni okres przychodzi 2 dni i znowu nowy cykl. I tak sobie żyje. Teraz idę do pracy więc będę miała mniej czasy na forum i myślenie. Na szczęście na jeden cykl jeszcze testy owu mi zostało. Wit też wybiorę do końca i już nie będę zażywala tylko obowiązkowe leki czyli wit d3 na tarczyce na IO.

Do góry