Widzę, że nasi lekarze myślą podobnie. Ja w piątek idę na monitoring czwartego cyklu i chyba już ostatni, a potem badanie drożności jajowodów. Tylko pewnie też będę musiała poczekać, aż sytuacja z covidem się uspokoiHej dziewczyny! Byłam na staraczkach I połowa 2020 roku. Moja historia wyglada następująco, staramy się od lipca 2019 w maju ujrzałam II kreseczki ale ciąża okazała się biochemiczna, po krwawieniu lekarz dał zielone światło na dalsze starania i w tym samym cyklu powtórka... II kreski, ale nie było przyrostu bety i zaraz krwawienie. Lekarz zalecił inofem, acard i w 16 dc dupka, nie zalecił żadnych badań ani nic. 3 miesiące brałam leki ale nic się nie zadziało. Poszłam do innego polecanego lekarza, kazał to wszystko odstawić brać tylko kwas foliowy, zrobić tsh, a mąż badanie nasienia. Wszystko wyszło idealnie i tydzień temu byłam na monitoringu owulacji, owulacja prawidłowa. Powiedział żebyśmy spróbowali jeszcze 3 miesiące jak się nie uda to skieruje mnie na badanie drożności jajowodów. Ale skoro miałam te ciąże biochemiczne to coś tam się działo to jak mogę mieć niedrożne jajowody ? Dzisiaj 20dc a ja czuje, że znowu nic z tego, jestem już w kiepskim stanie psychicznym, eh Akurat tak do Was dzisiaj zajrzałam i podglądam jak sytuacja u @Kruczka pozdrawiam Was wszystkie
reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Ogółem czwarty cykl starań czy więcej?Widzę, że nasi lekarze myślą podobnie. Ja w piątek idę na monitoring czwartego cyklu i chyba już ostatni, a potem badanie drożności jajowodów. Tylko pewnie też będę musiała poczekać, aż sytuacja z covidem się uspokoi
Teraz będzie 6 cykl starańOgółem czwarty cykl starań czy więcej?
Gryfin
To szybko wziełaś się do działania, superTeraz będzie 6 cykl starań
Dziewczyny, jestem trochę przeraża tym co przeczytałam iż Kaja Głodek chce iść za ciosem i podać do TK aborcję po gwałcie oraz w sytuacji gdy ciąża zagraża życiu matki! Przecież ciąża pozamaciczna jest ciąża zagrażającą życiu kobiety? I co wtedy?
Aksamitka28
Ja się zastanawiam, czy po 16 cyklu to kryzys, czy niemoc, czy już akceptacja. Co chwilę słyszę, że ktoś w ciąży... Nie zawsze tego chcą.... Ja się diagnozuję, leczę, szukam dziury w całym. Każdy miesiąc jest inny jeden lepszy, drugi gorszy ale kiedyś się uda i będziesz tulić okruszkaDzięki dziewczyny, bardzo pomagacie. miłego dnia wszystkim życzę i odstawiam forum na dzisiaj. ono też niestety mocno potrafi nakręcić.
Wzięłam się, bo tak jak już pisałam wcześniej przyjmuję na stałe leki. Zanim zaczęliśmy się starać musiałam 3 miesiące wcześniej je odstawić, teraz przyjmuję takie tymczasowe tylko na okres starań i ciąży I dlatego to szybkie działanieTo szybko wziełaś się do działania, super
Myśle ze prywatnie w klinice nie będzie problemu żeby zrobicWidzę, że nasi lekarze myślą podobnie. Ja w piątek idę na monitoring czwartego cyklu i chyba już ostatni, a potem badanie drożności jajowodów. Tylko pewnie też będę musiała poczekać, aż sytuacja z covidem się uspokoi
Gryfin
A na co chorujesz? Jeśli mogę spytać oczywiścieWzięłam się, bo tak jak już pisałam wcześniej przyjmuję na stałe leki. Zanim zaczęliśmy się starać musiałam 3 miesiące wcześniej je odstawić, teraz przyjmuję takie tymczasowe tylko na okres starań i ciąży I dlatego to szybkie działanie
reklama
MamaR
Zróbcie coś czego jeszcze nie próbowaliście może sex w plenerze albo chociaż w innym miejscu w domu niż dotychczas U nas to podziałało Adrenalina zrobiła swojeJa się zastanawiam, czy po 16 cyklu to kryzys, czy niemoc, czy już akceptacja. Co chwilę słyszę, że ktoś w ciąży... Nie zawsze tego chcą.... Ja się diagnozuję, leczę, szukam dziury w całym. Każdy miesiąc jest inny jeden lepszy, drugi gorszy ale kiedyś się uda i będziesz tulić okruszka