reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No niestety tak mi się zmieniło po porodzie,[emoji30] teraz mam z 6 dni normalny okres ( krwawienie) a później do 10dc brązowe plamienie. I właśnie dlatego ten okres mi się tak ciągnie długo. Nawet mąż nieraz mnie dopytuje czy już coś możemy zaszaleć [emoji23][emoji7]a ja ze niestety ale mam jeszcze te durne plamienia i jeszcze musimy poczekać. [emoji849]
Ja przed castagnusem miałam przez bite 10 dni obfite krwawienie

Powiem tak, cykle zapisuje sobie w aplikacji flo, tylko dla siebie aby kontrolować kiedy może wystąpić następna miesiączka i jak długie cykle mam. A tu są moje cykle

No to owu pewnie koło 14dc, w zależności od długości fazy lutealnej, chociaż ja tak myślałam o sobie, bo tez mam ok 29-30 dni zwykle cykl, a tu się okazało, ze faza lutealna ma 12 dni i owu miewam 17dc [emoji1787] Testuj testuj dziewczę, będziemy obserwować jak sytuacja u Ciebie się rozwija [emoji16]

Najlepiej to by było jakby były 3 dniowe [emoji7][emoji7] ale można sobie pomarzyć [emoji12]
Miałam koleżankę z takimi. Ja po 3 dniach przestawałem zwijać się z bólu a ona już okres kończyła [emoji1787][emoji1787]

Ja mam 3 dniowe + jeden dzień plamienia [emoji16][emoji16]
Ty masz w miarę krótkie cykle, krótkie okresu, No nic tylko zazdrościć mi pozostało [emoji16]

No to owu pewnie koło 14dc, w zależności od długości fazy lutealnej, chociaż ja tak myślałam o sobie, bo tez mam ok 29-30 dni zwykle cykl, a tu się okazało, ze faza lutealna ma 12 dni i owu miewam 17dc [emoji1787] Testuj testuj dziewczę, będziemy obserwować jak sytuacja u Ciebie się rozwija [emoji16]
Bede testować będę, bo aż sama jestem ciekawa 😁 i naprawdę dziękuję za pomoc bo jestem w tym zielona 🤷‍♀️🤦‍♀️😂

Miałam koleżankę z takimi. Ja po 3 dniach przestawałem zwijać się z bólu a ona już okres kończyła [emoji1787][emoji1787]

Ty masz w miarę krótkie cykle, krótkie okresu, No nic tylko zazdrościć mi pozostało [emoji16]
Wierz mi nie zawsze jest tak kolorowo 😅 człowiekowi dziwne ptapty do głowy wchodza przy takich cyklach 🙅‍♀️

reklama
Do góry