coca
Fanka BB :)
Progesteron 13 (test owulacyjny pozytywny 1.11) nie wiem co myśleć
Prog wskazuje na odbyta owulacje [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Progesteron 13 (test owulacyjny pozytywny 1.11) nie wiem co myśleć
A czy teraz jest ok? [emoji4]
Widać drugąCześć dziewczyny!
Nie było mnie tu jakieś dwa lata, niestety moja pierwsza ciaża zakończyła się w ok 8tyg.
Potem rok starań które nie przynosiły skutku.
Teraz zaczęliśmy starać się na nowo, dzisiaj mam 33 dc a miesiączkę zazwyczaj do 31 dc.
Od kilku dni jestem rozdrażniona, trochę zmęczona i boli mnie biust (odczuwam to zwłaszcza rano) no i mam mega realne sny!
Wklejam wam zdjęcie testu z przed 30minut.
Co myślicie? Bo ja już nie wiem, nie chce się nakręcać Zobacz załącznik 1199263
GratulacjeCześć dziewczyny!
Nie było mnie tu jakieś dwa lata, niestety moja pierwsza ciaża zakończyła się w ok 8tyg.
Potem rok starań które nie przynosiły skutku.
Teraz zaczęliśmy starać się na nowo, dzisiaj mam 33 dc a miesiączkę zazwyczaj do 31 dc.
Od kilku dni jestem rozdrażniona, trochę zmęczona i boli mnie biust (odczuwam to zwłaszcza rano) no i mam mega realne sny!
Wklejam wam zdjęcie testu z przed 30minut.
Co myślicie? Bo ja już nie wiem, nie chce się nakręcać Zobacz załącznik 1199263
Nic tylko się cieszyć, bo to znaczy że owulacja była... No może tak na 99%Progesteron 13 (test owulacyjny pozytywny 1.11) nie wiem co myśleć
To się cieszę że już jest ok. Ale to możliwe że tak szybko może pojawić się ten pik?Teraz lepiej [emoji16] daj znać jutro jaki będziesz miała wynik. To może być kwestia 2 dni i będzie pik [emoji6] u niektórych nawet szybciej! Nic tylko działać [emoji16]
To się cieszę że już jest ok[emoji16]. Ale to możliwe że tak szybko może pojawić się ten pik?
Jutro będzie 6dpo, 23dc myślisz żeby zaryzykować i iść na proga? Akurat pozmieniały mi się plany i będę mieć chwilę czasu od ranaProg wskazuje na odbyta owulacje [emoji106]
Jutro będzie 6dpo, 23dc myślisz żeby zaryzykować i iść na proga? Akurat pozmieniały mi się plany i będę mieć chwilę czasu od rana [emoji848][emoji6]
Kochana 10dc dopiero i dziś z rana miałam jeszcze plamienia brązowe kończące okres... Na te chwile już nie mam. W tamtym cyklu w 16dc miałam bóle takie owulacyjne i śluz płodny. Dlatego tak się zdziwiłam że to może być tak szybko.Który masz dc?