reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej mam takie pytanie, ostatnio sprawdziłam sobie jak długo trwaja moje cykle I od kwietnia tego roku wygląda to tak: 24dc, 26dc, 35dc, 23dc, 31dc, 26 dc . Czy to jest normalne czy nie? Dodam że sprawdzałam w tamtym roku owulacje u ginekologa na monitoringu i wszystko było ok. Testy owu tez zawsze mi wychodziły. Hormony mialam badane na wakacjach i też jest wszystko w normie.

Hej mam takie pytanie, ostatnio sprawdziłam sobie jak długo trwaja moje cykle I od kwietnia tego roku wygląda to tak: 24dc, 26dc, 35dc, 23dc, 31dc, 26 dc . Czy to jest normalne czy nie? Dodam że sprawdzałam w tamtym roku owulacje u ginekologa na monitoringu i wszystko było ok. Testy owu tez zawsze mi wychodziły. Hormony mialam badane na wakacjach i też jest wszystko w normie.
Wahania do 7 dni między cyklami są w normie 🤷‍♀️ polecam ovarin. Mi wyregulował cykle🤙 naprawdę warto

Cześć,
dołączam do Was! Mam nadzieję, że na krótko. A jeszcze większą nadzieję, że nie będzie tutaj nikogo wkrótce :) Od dawna czytam wasze historie i stwierdziłam, że czas dołączyć.
Coś o mnie:
od 5 lat stwierdzone PCOS, teraz 2 cykl starania o owulację, clo jak woda nic nie pomogło, teraz był aromek i udało się wyhodować pęcherzyki. Jutro zastrzyk po 17 :D mamy być bardzo aktywni od jutra 23-24 ale mąż pracuje na nocki i zaczyna robotę o 24 :( więc nie wiem co z tego... możemy już zacząć w dzień? czy to nic nie da?

Cześć,
dołączam do Was! Mam nadzieję, że na krótko. A jeszcze większą nadzieję, że nie będzie tutaj nikogo wkrótce :) Od dawna czytam wasze historie i stwierdziłam, że czas dołączyć.
Coś o mnie:
od 5 lat stwierdzone PCOS, teraz 2 cykl starania o owulację, clo jak woda nic nie pomogło, teraz był aromek i udało się wyhodować pęcherzyki. Jutro zastrzyk po 17 :D mamy być bardzo aktywni od jutra 23-24 ale mąż pracuje na nocki i zaczyna robotę o 24 :( więc nie wiem co z tego... możemy już zacząć w dzień? czy to nic nie da?

Witam i życzę powodzenia [emoji3590]

Działać! Mój tez na nocki pracuje wiec my działamy w ciągu dnia [emoji16]

Jak długo brałas ovarin że Ci wyregulował cykle?
Ovarin po 3 cyklach wyrównał mi do poziomu odchyleń 2 dni. Po pół roku były jak w zegarku. Teraz tylko zależy od owu, jeśli mam 12 dnia to @ mam 25 , jesli owu 15 to @ 28...etc etc owu teraz przesuwa mi się przez clo. Bez clo jest 13/14dc. Także ja jestem bardzo zadowolona z ovarinu 🤙

ginekolożka ma nadzieje, że @ nie przyjdzie i zobaczymy się w innej sprawie już.. ale ja mam mieszane uczucia.. boję się tego zastrzyku.. czy to odpowiedni czas na dziecko itp.. covid, praca i wszystko inne mnie dobija. To moje pierwsze starania, jak żyć i nie zwariować? [emoji57]

Zawsze jest coś co sprawi, ze czas mógłby być lepszy, nigdy nie będzie idealnie w punkt [emoji3526] ja tez jestem w trakcie starań o pierwsze dziecko, 3cs wiec raczkuje [emoji16] tez mam nadzieje ze Ci się szybko poszczęści i już zaraz nam powiesz, ze spadasz na mamuśki [emoji16] będzie dobrze, nie za dużo internetu, nie za dużo wkręcania, luz, jak się będzie miało udać to się uda i dowiesz się o tym w odpowiednim czasie [emoji3526]

reklama
Ovarin po 3 cyklach wyrównał mi do poziomu odchyleń 2 dni. Po pół roku były jak w zegarku. Teraz tylko zależy od owu, jeśli mam 12 dnia to @ mam 25 , jesli owu 15 to @ 28...etc etc owu teraz przesuwa mi się przez clo. Bez clo jest 13/14dc. Także ja jestem bardzo zadowolona z ovarinu [emoji1690]

25 dniowy cykl [emoji7][emoji7][emoji7] oddaj

Do góry