reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja tez jestem realistka [emoji48] wiem, ze niektóre nie maja objawów, wiem, ze może wszystko wyglądać tak samo jak zawsze, ale takie mam przeczucie [emoji2368] jasne ze bym chciała, żebym się pomyliła, chciałabym powiedzieć mamie, ze jej sen byl proroczy, no ale jakoś po prostu tego nie widzę [emoji16] a wy miałyście siekiery i mloty rzucać! [emoji23][emoji16]
⛏️⛏️⛏️🔨🔨🔨🔨🔨⚒️⚒️🏹🏹🏹🏹🗡️🗡️🛠️🛠️⚔️⚔️⚔️⚔️🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿
Nie daj się nakręcić 🤪

reklama
[emoji3548][emoji3548][emoji3548][emoji375][emoji375][emoji375][emoji375][emoji375][emoji3537][emoji3537][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji2787][emoji2787][emoji2923][emoji2923][emoji3538][emoji3538][emoji3538][emoji3538][emoji371][emoji371][emoji371][emoji371][emoji371][emoji371][emoji371][emoji371][emoji371]
Nie daj się nakręcić [emoji2957]

No! Dziękuje! Walczę z nimi jak lew, a miało być na odwrót [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja w marcu miałam zabieg z tym że ja na pierwszej wizycie u gin a był to 6 tydzień z hakiem to zobaczyłam już serduszko , tylko ciążę miałam zagrożoną bo odklejała mi się kosmówka i byłam na podtrzymaniu (duphason).Tak dotrwałam do 10 tyg i zaczęłam plamić , pojechałam na SOR i okazało się że serduszko nie bije 😭.Ciąża zatrzymała się na 8 tyg .Byłam z tym całkiem sama ,nikogo nie było koło mnie 😢 niestety to był okres gdzie zaczęło być głośno o koronawirusie. I wiem co czujesz bo ja też płakałam jak szłam po badaniach na dół po przyjęcie na oddział .Wtedy idąc korytarzem wszyscy się na mnie gapili ,tylko jedna pielęgniarka do mnie podeszła i zapytała się "co się stało ?" i powiedziała mi że wie co ja czuje bo ona też przez to przechodziła , i na koniec mnie przytuliła .W szpitalu leżałam 7 dni ,3 dni po tym jak mnie przyjęli miałam zabieg mój gin go wykonywał. Po zabiegu skorzystałam z usługi psychologa , dostałam relanium i tak przeleżałam resztę dni.Poznałam też tam dziewczynę która miała zabieg chwilę przede mną. Także też nie zapomnę tego dnia 😞
Niestety tego nie da się zapomnieć, staram się żyć normalnie i wciąż mam nadzieję że może w tym cyklu się uda i w listopadzie będę skakać ze szczęścia. Czas pokaże.

Hashimoto to podwyższone przeciwciała tarczycowe ,ale tego nie da się wyleczyć ale miałam też TSH nieco podwyższone i biorę od początku ciąży euthyrox.I już mam dobre dla starań tylko te przeciwciała cały czas wysokie.Jest to choroba autoimunolo
Haschimoto to choroba autoimmunologiczna i nie ma na to lekarstwa to są podwyższone przeciwciała tarczycowe. Ja miałam też nieco podwyższone TSH i od początku biorę euthyrox i będę musiała brać już do końca życia . Podejrzewam że mogłam odziedziczyć po mojej śp mamie ,bo ona miała bielactwo a to też choroba autoimmunologiczna. Dopiero jak trochę poczytałam o tej chorobie to skojarzyłam fakty.
Ja mam już syna 7 lat i zawsze mówiłam że chcę mieć min 2 dzieci żeby mu raźniej było 😉 Mam siostrę bliźniaczkę i starszą o 3 lata i wiem że w ciężkich sytuacjach mam na kogo liczyć i się wspieramy nawzajem 😊
Super że masz już syna i rodzeństwo na które możesz liczyć w trudnych chwilach. Ja mam 2 dzieci, zawsze chciałam mieć minimum 3 😊 może w końcu mi się uda 😉

Super że masz już syna i rodzeństwo na które możesz liczyć w trudnych chwilach. Ja mam 2 dzieci, zawsze chciałam mieć minimum 3 😊 może w końcu mi się uda 😉
Jeżeli są leki na twoją chorobę i da się to leczyć to myślę że i Tobie się uda, zwłaszcza że syn już jest na świecie także wszystko możliwe 😊 trzymam kciuki żeby i Tobie się udało. A @ przyszła?

reklama
Do góry