reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej mam takie pytanie, ostatnio sprawdziłam sobie jak długo trwaja moje cykle I od kwietnia tego roku wygląda to tak: 24dc, 26dc, 35dc, 23dc, 31dc, 26 dc . Czy to jest normalne czy nie? Dodam że sprawdzałam w tamtym roku owulacje u ginekologa na monitoringu i wszystko było ok. Testy owu tez zawsze mi wychodziły. Hormony mialam badane na wakacjach i też jest wszystko w normie.

Hej mam takie pytanie, ostatnio sprawdziłam sobie jak długo trwaja moje cykle I od kwietnia tego roku wygląda to tak: 24dc, 26dc, 35dc, 23dc, 31dc, 26 dc . Czy to jest normalne czy nie? Dodam że sprawdzałam w tamtym roku owulacje u ginekologa na monitoringu i wszystko było ok. Testy owu tez zawsze mi wychodziły. Hormony mialam badane na wakacjach i też jest wszystko w normie.
Wahania do 7 dni między cyklami są w normie 🤷‍♀️ polecam ovarin. Mi wyregulował cykle🤙 naprawdę warto

Cześć,
dołączam do Was! Mam nadzieję, że na krótko. A jeszcze większą nadzieję, że nie będzie tutaj nikogo wkrótce :) Od dawna czytam wasze historie i stwierdziłam, że czas dołączyć.
Coś o mnie:
od 5 lat stwierdzone PCOS, teraz 2 cykl starania o owulację, clo jak woda nic nie pomogło, teraz był aromek i udało się wyhodować pęcherzyki. Jutro zastrzyk po 17 :D mamy być bardzo aktywni od jutra 23-24 ale mąż pracuje na nocki i zaczyna robotę o 24 :( więc nie wiem co z tego... możemy już zacząć w dzień? czy to nic nie da?

Cześć,
dołączam do Was! Mam nadzieję, że na krótko. A jeszcze większą nadzieję, że nie będzie tutaj nikogo wkrótce :) Od dawna czytam wasze historie i stwierdziłam, że czas dołączyć.
Coś o mnie:
od 5 lat stwierdzone PCOS, teraz 2 cykl starania o owulację, clo jak woda nic nie pomogło, teraz był aromek i udało się wyhodować pęcherzyki. Jutro zastrzyk po 17 :D mamy być bardzo aktywni od jutra 23-24 ale mąż pracuje na nocki i zaczyna robotę o 24 :( więc nie wiem co z tego... możemy już zacząć w dzień? czy to nic nie da?

Witam i życzę powodzenia [emoji3590]

Działać! Mój tez na nocki pracuje wiec my działamy w ciągu dnia [emoji16]

Jak długo brałas ovarin że Ci wyregulował cykle?
Ovarin po 3 cyklach wyrównał mi do poziomu odchyleń 2 dni. Po pół roku były jak w zegarku. Teraz tylko zależy od owu, jeśli mam 12 dnia to @ mam 25 , jesli owu 15 to @ 28...etc etc owu teraz przesuwa mi się przez clo. Bez clo jest 13/14dc. Także ja jestem bardzo zadowolona z ovarinu 🤙

ginekolożka ma nadzieje, że @ nie przyjdzie i zobaczymy się w innej sprawie już.. ale ja mam mieszane uczucia.. boję się tego zastrzyku.. czy to odpowiedni czas na dziecko itp.. covid, praca i wszystko inne mnie dobija. To moje pierwsze starania, jak żyć i nie zwariować? [emoji57]

Zawsze jest coś co sprawi, ze czas mógłby być lepszy, nigdy nie będzie idealnie w punkt [emoji3526] ja tez jestem w trakcie starań o pierwsze dziecko, 3cs wiec raczkuje [emoji16] tez mam nadzieje ze Ci się szybko poszczęści i już zaraz nam powiesz, ze spadasz na mamuśki [emoji16] będzie dobrze, nie za dużo internetu, nie za dużo wkręcania, luz, jak się będzie miało udać to się uda i dowiesz się o tym w odpowiednim czasie [emoji3526]

reklama
Ovarin po 3 cyklach wyrównał mi do poziomu odchyleń 2 dni. Po pół roku były jak w zegarku. Teraz tylko zależy od owu, jeśli mam 12 dnia to @ mam 25 , jesli owu 15 to @ 28...etc etc owu teraz przesuwa mi się przez clo. Bez clo jest 13/14dc. Także ja jestem bardzo zadowolona z ovarinu [emoji1690]

25 dniowy cykl [emoji7][emoji7][emoji7] oddaj

Do góry