HeraUnique
Fanka BB :)
Pamiętaj, że wtedy @ jest częściej częściej pms itd itd25 dniowy cykl [emoji7][emoji7][emoji7] oddaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętaj, że wtedy @ jest częściej częściej pms itd itd25 dniowy cykl [emoji7][emoji7][emoji7] oddaj
Dziękuję Ci bardzoWahania do 7 dni między cyklami są w normie polecam ovarin. Mi wyregulował cykle naprawdę warto
Pamiętaj, że wtedy @ jest częściej [emoji2957] częściej pms itd itd [emoji1787]
Może się nie doczekasz spokojnie, ważne, że owu byłaWszystko ma swoje plusy i minusy [emoji2] byłabym już przy drugiej owulacji a tak ciagle na okres czekam [emoji23]
Dokladnie jak koleżanką pisze nie ma co odkładać na "lepszy czas" bo możemy takiego nie doczekać i zawsze będzie "coś" do zrobienia, covid nie zniknie tak szybko więc bym to olała po prostu.. ja też często myślę czy to napewno teraz powinniśmy się starać bo jeszcze nie kupiliśmy swojego mieszkania itd.. dopiero zbieramy pieniądze na nie tak naprawdę.. ale zaraz wyganiam takie myśli z głowyginekolożka ma nadzieje, że @ nie przyjdzie i zobaczymy się w innej sprawie już.. ale ja mam mieszane uczucia.. boję się tego zastrzyku.. czy to odpowiedni czas na dziecko itp.. covid, praca i wszystko inne mnie dobija. To moje pierwsze starania, jak żyć i nie zwariować?
Pamiętam jak kiedyś @ miałam co 2 tygodnie i trwała po 10 dni [emoji33] To była męczarnia![emoji31] nie polecam. Ale to było po porodzie i karmieniu, hormony ześwirowały na maxa. Teraz na szczęście już wszystko jak trzeba [emoji1303]Pamiętaj, że wtedy @ jest częściej [emoji2957] częściej pms itd itd [emoji1787]
PMS może pojawić się bez owu wszystko zależy od stężenia hormonówDziewczyny czy jak jest cykl bez owu to wystepuja Bole podbrzusza lub Bole sutków po "owulacji" z kalendarzyka tzn w tych dniach co wyznacza niby kalendarzyk? Już sama nie wiem cykl miał być bez owu a tu jakieś Bole podbrzusza i Bole sutków po wyznaczonej owu z kalendarzyka .. Może to racja że człowiek się nakręca..
Dziewczyny czy jak jest cykl bez owu to wystepuja Bole podbrzusza lub Bole sutków po "owulacji" z kalendarzyka tzn w tych dniach co wyznacza niby kalendarzyk? Już sama nie wiem cykl miał być bez owu a tu jakieś Bole podbrzusza i Bole sutków po wyznaczonej owu z kalendarzyka .. Może to racja że człowiek się nakręca..
Dokladnie jak koleżanką pisze nie ma co odkładać na "lepszy czas" bo możemy takiego nie doczekać i zawsze będzie "coś" do zrobienia, covid nie zniknie tak szybko więc bym to olała po prostu.. ja też często myślę czy to napewno teraz powinniśmy się starać bo jeszcze nie kupiliśmy swojego mieszkania itd.. dopiero zbieramy pieniądze na nie tak naprawdę.. ale zaraz wyganiam takie myśli z głowy
A tak poza tym to witamy