reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A Ty w ogóle miałaś normalny @? Może Ty w ciąży jesteś i nie wiesz [emoji16]
Moje @ są krótkie I raczej słabo obfite, więc był normalny 😁 w ciąży na bank nie jestem bo byłabym jakimś wyjątkiem 😂 jedna na milion😂 żadnych innych objawów, więc Impossible 🤷‍♀️
Nie wiedziałam, że jak są wyższe temp na tym etapie to cykl może być stracony[emoji15] wtedy nie ma owu czy o co kaman? [emoji848]
Wiesz, ja mierze od kilkunastu cykli. Okres to spadek, później do owu na niższych (w moim przypadku jest to zazwyczaj 36,4 /36,5) po owu skok do 36,75 i wyżej, @spadek i tak w kółko 😉 (poprzedni cykl też mi później spadła bo dopiero w 7dc,ale byłam na monitoringu i owu była I było kilka niższych, żeby można było zauważyć skok) a teraz na 1 dzień okresu spadła do 36,4 nastepnego dnia było już 36,6(zlałam tą temp bo podczas okresu lubią się temp wahać) i 3 dnia już 36,8 🤦‍♀️ i tak sobie do dzisiaj jest raz 36,75 raz 36,81🤷‍♀️ jeśli jest to cykl z wyższymi, to jeśli będzie owu to powinno mi skoczyć do minimum 37. Ale znając swoje cykle sądzę, że nic z tego 🤷‍♀️

reklama
Moje @ są krótkie I raczej słabo obfite, więc był normalny 😁 w ciąży na bank nie jestem bo byłabym jakimś wyjątkiem 😂 jedna na milion😂 żadnych innych objawów, więc Impossible 🤷‍♀️
Wiesz, ja mierze od kilkunastu cykli. Okres to spadek, później do owu na niższych (w moim przypadku jest to zazwyczaj 36,4 /36,5) po owu skok do 36,75 i wyżej, @spadek i tak w kółko 😉 (poprzedni cykl też mi później spadła bo dopiero w 7dc,ale byłam na monitoringu i owu była I było kilka niższych, żeby można było zauważyć skok) a teraz na 1 dzień okresu spadła do 36,4 nastepnego dnia było już 36,6(zlałam tą temp bo podczas okresu lubią się temp wahać) i 3 dnia już 36,8 🤦‍♀️ i tak sobie do dzisiaj jest raz 36,75 raz 36,81🤷‍♀️ jeśli jest to cykl z wyższymi, to jeśli będzie owu to powinno mi skoczyć do minimum 37. Ale znając swoje cykle sądzę, że nic z tego 🤷‍♀️
To może po owu skoczy na tak wysoka temperaturę i zostanie bo się uda 🤷👍 może to znak od Twojego organizmu, że to czas 😁

Moje @ są krótkie I raczej słabo obfite, więc był normalny [emoji16] w ciąży na bank nie jestem bo byłabym jakimś wyjątkiem [emoji23] jedna na milion[emoji23] żadnych innych objawów, więc Impossible [emoji2368]

Też o tym pomyślałam skoro te temperatury się ciągle wyższe utrzymują [emoji16]

Ciocia mojej znajomej o ciąży dowiedziała się w 3 miesiącu, bo myślała, ze ma miesiączki normalnie [emoji2368] tylko mówię [emoji16]

To może po owu skoczy na tak wysoka temperaturę i zostanie bo się uda 🤷👍 może to znak od Twojego organizmu, że to czas 😁
Ciocia mojej znajomej o ciąży dowiedziała się w 3 miesiącu, bo myślała, ze ma miesiączki normalnie [emoji2368] tylko mówię [emoji16]
Robiłam test w dniu @ (zaraz po dostałam 😂 tak już mam, nasikam i bah jest 😂) I dzień przed I był negatywny, więc to nie ciąża na bank 😎 ale no może się podniosą, zobaczymy narazie nie czuję się na żadną owu ani nic 🤷‍♀️ a w zeszłym cyklu była dość wcześnie bo 12dc,teraz flo pokazuje 15dc, so we will see 😎

Robiłam test w dniu @ (zaraz po dostałam [emoji23] tak już mam, nasikam i bah jest [emoji23]) I dzień przed I był negatywny, więc to nie ciąża na bank [emoji41] ale no może się podniosą, zobaczymy narazie nie czuję się na żadną owu ani nic [emoji2368] a w zeszłym cyklu była dość wcześnie bo 12dc,teraz flo pokazuje 15dc, so we will see [emoji41]

A może jesteś ciut ciut przeziębiona, nie chora ale wiesz, organizm podnosi temperaturę w takich sytuacjach trochę [emoji2368]

reklama
Do góry