P
Paula33.
Gość
Poproś męża żeby to on wymyślił jakiś pretekst dla swojej mamusi i jej o tym powiedział- ja bym się nie narażała nawet w maseczce- zwłaszcza że one nic nie dają. Farbowanie włosów nie jest najważniejsze a życie dziecka tak. Ja straciłam 2 ciążę od marca tego roku i unikam wszystkich rzeczy chemicznych jak ognia. Co prawda nie wiem czy się udało w tym cyklu ale w poniedziałek już powinnam wiedzieć także unikam wszystkiego co szkodzi. Myśl o sobie i dziecku a teściową się nie przejmuj.Dziewczyny może wy coś doradzicie. Zawsze malowałam włosy mojej teściowej i kilka dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży a teściowa chce żebym jej pomalowała.. nie chce jej mówić wgl nikomu nie chcemy mówić o ciąży póki co, bo w poprzedniej rozgadala połowie miasta, malowałam jej włosy w ciąży, następnie straciliśmy dziecko w 16 tyg. Proszę doradzicie jak mam jej odmówić czy farba mi nie zaszkodzi, specjalnie unikam chemii a tu iść wdychać amoniak na 30 min. Jak ustaje malować jej włosy nagle w maseczce to będzie wypytywała, jak jej odmowie jak kiedyś to teść wkroczy do akcji że czemu nie chce jej zrobić itp i naciskać zaczną że mam malować i tyle..