reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej u mnie 6 dni po domniemanej owu, miałam po weekendzie iść do pracy(po urlopie) ale przełożyli mi na kolejny tydzień bo zmieniam dział teraz i jeszcze nie wszystko gotowe bo wprowadzane są nowe zasady bezpieczeństwa.. czyli siedzę w domu następny tydzień.. masakra czas mi się dłuży.. nie mam czym się zająć, jestem zla..

reklama
Hej u mnie 6 dni po domniemanej owu, miałam po weekendzie iść do pracy(po urlopie) ale przełożyli mi na kolejny tydzień bo zmieniam dział teraz i jeszcze nie wszystko gotowe bo wprowadzane są nowe zasady bezpieczeństwa.. czyli siedzę w domu następny tydzień.. masakra czas mi się dłuży.. nie mam czym się zająć, jestem zla..

Proponuje gruntowne porządki przedświąteczne, żeby przed świetami było mniej [emoji1787] u mnie sprzątanie zawsze działa, a jak nie ma co sprzątać to układanie wszystkiego [emoji23][emoji23][emoji23]

Proponuje gruntowne porządki przedświąteczne, żeby przed świetami było mniej [emoji1787] u mnie sprzątanie zawsze działa, a jak nie ma co sprzątać to układanie wszystkiego [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha zawsze to jakiś pomysł :) chyba tak zrobię bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.. zajmę się może ciuchami w końcu, chodzę w dwóch swetrach a szafa pełna 😂

Hej wszystkim! Nie wytrzymałam i zrobiłam rano test- cały czas negatywny... Dzisiaj 29dc. Znowu brzuch mnie boli od rana, sama już nie wiem co jest grane. Nawet nie wiem czy @ mi się spóźnia bo biorę ten duphaston i acard jak zaleciła pani ginekolog. Masakra bo robię testy te najczulsze i ciągle nic, może to też przez to że co 4 godziny chodzę siku w nocy i stąd te testy są negatywne... Tak już bym chciała wiedzieć.

Haha zawsze to jakiś pomysł :) chyba tak zrobię bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.. zajmę się może ciuchami w końcu, chodzę w dwóch swetrach a szafa pełna [emoji23]

Same pożyteczne efekty! A jak już skończysz to tak jak koleżanka wyżej napisała, np. jakiś wciągający serial, nawet nie zauważysz jak zlecą Ci te dni [emoji4]

Może zacznij oglądać jakiś dobry serial np The Office (wersja amerykańska), Breaking bad albo Big little lies i czas płynie przyjemniej. Albo książki! Tutaj też mogę coś polecic, co lubisz czytać?
Breaking bed obejrzałam już dawno.. pozostałych nie więc chętnie zerkne. 🙂A książkę jak najbardziej możesz mi coś polecić.. nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, tylko nie przepadam za fantasy.. poleć coś co zapadło Ci w pamięć :)

Może mój organizm już wiedział wcześniej o orzeczeniu tk, i trzyma wyższa temp, bo jest wzburzony [emoji848][emoji848][emoji1787] no zobaczymy co ten cykl przyniesie [emoji41]
Inaczej nie będzie kochana! Zawsze kobiety jakoś sobie radziły i dalej będziemy. Żadna z Nas nie zostanie z niczym sama [emoji3590] poza tym trzeba myśleć pozytywnie! Każda nasza ciąża będzie idealnym obrazem ciąży, i urodzą się same piękne zdrowe bobaski, robiące piękne zdrowe kupki [emoji23]
Pięknie napisane [emoji173]

reklama
Hej wszystkim! Nie wytrzymałam i zrobiłam rano test- cały czas negatywny... Dzisiaj 29dc. Znowu brzuch mnie boli od rana, sama już nie wiem co jest grane. Nawet nie wiem czy @ mi się spóźnia bo biorę ten duphaston i acard jak zaleciła pani ginekolog. Masakra bo robię testy te najczulsze i ciągle nic, może to też przez to że co 4 godziny chodzę siku w nocy i stąd te testy są negatywne... Tak już bym chciała wiedzieć.
Musisz cierpliwie poczekać do bety, nie ma innego wyjścia. Muru nie przebijesz. [emoji8]

Do góry