reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja właśnie zaczęłam plamic. Więc nic z tego chyba nie będzie. 5 dzień spóźnienia @ plamienia maja kolor dziwny, coś jak cappuccino. Dziś już nikt mnie nie przyjmie. Jutro rano mam wizyte😢😭
Leć natychmiast do lekarza. Ja w ósmym tygodniu ciąży zaczęłam krwawić i to żywa krew ze mnie leciała. Mąż wzywał karetkę, w szpitalu zrobili usg i z dzieckiem było na szczęście wszystko ok. Także biegiem nawet na ostry dyżur!

reklama
Leć natychmiast do lekarza. Ja w ósmym tygodniu ciąży zaczęłam krwawić i to żywa krew ze mnie leciała. Mąż wzywał karetkę, w szpitalu zrobili usg i z dzieckiem było na szczęście wszystko ok. Także biegiem nawet na ostry dyżur!
To nie żywa krew. Tylko taki kolor jak nie wiem czekolada z mlekiem. Może jakaś infekcja.. Właśnie idę zobaczyć czy mnie przyjmą.

To nie żywa krew. Tylko taki kolor jak nie wiem czekolada z mlekiem. Może jakaś infekcja.. Właśnie idę zobaczyć czy mnie przyjmą.

To może po prostu śluz jakiś podbarwiony. Jeśli bardzo się niepokoisz to spokojnie możesz iść z tym na ostry dyżur, jeśli jutro rano masz wizytę to możesz też poczekac. Albo może zadzwoń do lekarza?

reklama
Do góry