claudii
Fanka BB :)
Ja wodnik, mąż ryby [emoji6]
Ja skorpion mój M lew
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja skorpion mój M lew
Trzymam kciuki[emoji1695] też mocno liczę na ten cykl. U mnie obecnie 4dc.No to witam 1dc ale nie poddajemy się! Zamówiłam dziś Miovele Nac, fertil safe i testy owulacyjne [emoji85] W sobotę z mężem do urologa(już panikuje po ostatniej wizycie) ładnie łyka witaminki, profertil się sprawdził i poprawił mu wyniki wiec ten cykl będzie nasz [emoji12]
Trzymam kciukiTrzymam kciuki[emoji1695] też mocno liczę na ten cykl. U mnie obecnie 4dc.
Dziekuje[emoji8] też mocno trzymam [emoji1695][emoji1695]Trzymam kciuki
Ja też mam nadzieję na ten cykl
W 6 tyg... nadal czekam na okres..i nie wiem kiedy nadejdzie..Ojej współczuję, w którym tc poronilas?
Ja panna,ale jakoś nie zauważyłam tego u siebieMoja mama, ciotka, wujek, siostra męża też panny. Matko jacy oni porządni. Nawet troszkę kurzu im przeszkadza [emoji16][emoji16]
Ja 7dc testowanko w okolicach 9.11Trzymam kciuki[emoji1695] też mocno liczę na ten cykl. U mnie obecnie 4dc.
U mnie też w piątek będzie z OM 5t1d. Wizytę mam jutro. Ale nie chce usg. Bo boję się tego samego. Zarejestrowałam się do gina z innego powodu. A potem okazało się że powodem dolegliwości jest ciąża na wizytę z usg najwcześniej za 2 tyg.Dziewczyny mam teraz okropne myśli. W piątek mam wizyte u ginekologa. Będzie to 5t1d ciąży. Podejrzewam że oprócz pęcherzyka nic więcej nie zobaczymy. Ale ciągle boję się, że przy następnej wizycie lekarz stwierdzi że to puste jajo. Nie mogę odgonić od siebie tej myśli
Ja byłam dzisiaj na wizycie prawie 5 tydzień i pęcherzyk był, malutki. Ucieszyło mnie chociaż to, że nie jest to pozamaciczna jak mnie straszył....U mnie też w piątek będzie z OM 5t1d. Wizytę mam jutro. Ale nie chce usg. Bo boję się tego samego. Zarejestrowałam się do gina z innego powodu. A potem okazało się że powodem dolegliwości jest ciąża na wizytę z usg najwcześniej za 2 tyg.