Leć natychmiast do lekarza. Ja w ósmym tygodniu ciąży zaczęłam krwawić i to żywa krew ze mnie leciała. Mąż wzywał karetkę, w szpitalu zrobili usg i z dzieckiem było na szczęście wszystko ok. Także biegiem nawet na ostry dyżur!Ja właśnie zaczęłam plamic. Więc nic z tego chyba nie będzie. 5 dzień spóźnienia @ plamienia maja kolor dziwny, coś jak cappuccino. Dziś już nikt mnie nie przyjmie. Jutro rano mam wizyte
reklama
K
Katijah
Gość
No najlepiej idź po luteinęWięc albo to biochemiczna i okres się rozkręca, albo potrzebuje luteiny lub dhupastonu
Silence85
Fanka BB :)
To nie żywa krew. Tylko taki kolor jak nie wiem czekolada z mlekiem. Może jakaś infekcja.. Właśnie idę zobaczyć czy mnie przyjmą.Leć natychmiast do lekarza. Ja w ósmym tygodniu ciąży zaczęłam krwawić i to żywa krew ze mnie leciała. Mąż wzywał karetkę, w szpitalu zrobili usg i z dzieckiem było na szczęście wszystko ok. Także biegiem nawet na ostry dyżur!
CzarnaMamba21
Lec, leć.
Ja tylko mogę pocieszyć, że w bardzo dużych ilościach plamiłam przez ok. 2 tygodnie
Ja tylko mogę pocieszyć, że w bardzo dużych ilościach plamiłam przez ok. 2 tygodnie
Silence85
Betę miałam najpierw 5,480.a po 3 dniach 29,180.Koniecznie leć do lekarza. W pierwszej ciąży też miałam plamienia i pomogło. Będzie dobrze
A jaka miałaś betę?
To nie żywa krew. Tylko taki kolor jak nie wiem czekolada z mlekiem. Może jakaś infekcja.. Właśnie idę zobaczyć czy mnie przyjmą.
To może po prostu śluz jakiś podbarwiony. Jeśli bardzo się niepokoisz to spokojnie możesz iść z tym na ostry dyżur, jeśli jutro rano masz wizytę to możesz też poczekac. Albo może zadzwoń do lekarza?
Silence85
Już jestem pod szpitalem.To może po prostu śluz jakiś podbarwiony. Jeśli bardzo się niepokoisz to spokojnie możesz iść z tym na ostry dyżur, jeśli jutro rano masz wizytę to możesz też poczekac. Albo może zadzwoń do lekarza?
Ja polecamDziewczyny a jak to jest z tymi testami owulacyjnymi ? polecacie czy nie?
Daj znać co i jak, trzymam kciuki! U mnie niestety brązowe plamienie to była biochemiczna, mam nadzieję, że u Ciebie tak nie będzieJuż jestem pod szpitalem.
reklama