reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jaka pogoda taki nastrój, kolejny monitoring 11 dc i endo bez zmian ok. 5 mm, pecherzyki giganty 30,25 i 15.
w pn kolejny monitoring, dzisiaj pobrane hormony, lh, progesteron i chyba estradiol ... jakis dół nie wiem co dalej 😟

reklama
Witam Mamuśki... 😃 wyszła mi blada kreska... -staramy się o dzidziusia 4 miesiące. Okres się spóźnia 2 dni. Dołączam zdjęcie co o tym myślicie?

Załączniki

• IMG_20201017_141122.jpg
    IMG_20201017_141122.jpg
    703,5 KB · Wyświetleń: 151
  • IMG_20201017_124004.jpg
    IMG_20201017_124004.jpg
    256,8 KB · Wyświetleń: 143
Witam Mamuśki... 😃 wyszła mi blada kreska... -staramy się o dzidziusia 4 miesiące. Okres się spóźnia 2 dni. Dołączam zdjęcie co o tym myślicie?
Gratulacje :) ale może nie w tym wątku napisałaś? Tu są staraczki, a nie mamuśki, ale jesteś tu nowa jak widać po dacie i ilości postów więc pomyłka może się zdarzyć :) skoro masz test pozytywny t dołącz do mamusiek odpowiednio do miesiąca na kiedy będziesz miała termin. :)

Witam Mamuśki... [emoji2] wyszła mi blada kreska... -staramy się o dzidziusia 4 miesiące. Okres się spóźnia 2 dni. Dołączam zdjęcie co o tym myślicie?

Tu jeszcze dziewczyny na etapie starań [emoji6] gratuluje i polecam zapisać się na mamuśki odpowiedniego miesiąca lub październikowe kreski [emoji3526]

Hej hej dziewczyny;) któraś pisała o śnie z testem 😁 ja też dzisiaj taki miałam !:D wstawalam do pracy o 3.30 i chyba to była akurat faza snu bo jak mnie budzik obudził to byłam w takim szoku jakbym przed chwila naprawdę miała pozytyw :p a tak ogólnie to @na czwartek (nie)przewidziana ,zero jakichkolwiek objawów ,poza notorycznym już kłuciem jajników i pochwy.... Jak dostanę okres a to nie przejdzie idę do lekarza bo o ile nie jest to mocno bolące ,to uporczywe... no i 12h w pracy mnie dziś wykończyło....

Hej dziewczyny, miała któraś z Was kiedyś tak że na teście ciążowym druga kreska jest biała? Tzn 3 minuty po zrobieniu była lekko podchodząca pod róż ale teraz jest cień bardziej podchodzący pod biały. zrobiłam już 15 takich testów w ciągu kilku miesięcy i nigdy nic takiego nie było. Zdaje sobie sprawę że może to być jakiś wadliwy ale może któraś z was tak miała i te testy się inaczej wybarwiają. Jest to test z allegro taki gratis do owulacyjnych.

reklama
Hej dziewczyny, miała któraś z Was kiedyś tak że na teście ciążowym druga kreska jest biała? Tzn 3 minuty po zrobieniu była lekko podchodząca pod róż ale teraz jest cień bardziej podchodzący pod biały. zrobiłam już 15 takich testów w ciągu kilku miesięcy i nigdy nic takiego nie było. Zdaje sobie sprawę że może to być jakiś wadliwy ale może któraś z was tak miała i te testy się inaczej wybarwiają. Jest to test z allegro taki gratis do owulacyjnych.
Wydaje mi się, że ten test był wadliwy albo po prostu to kreska fabryczna była tak mocno widoczna [emoji848]

Do góry