reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Nie wszystkie tu są mamuskiWitam Mamuśki... [emoji2] wyszła mi blada kreska... -staramy się o dzidziusia 4 miesiące. Okres się spóźnia 2 dni. Dołączam zdjęcie co o tym myślicie?
No fajnie fajnie gratulacje.
Anio0lek
Gratulacje ale może nie w tym wątku napisałaś? Tu są staraczki, a nie mamuśki, ale jesteś tu nowa jak widać po dacie i ilości postów więc pomyłka może się zdarzyć skoro masz test pozytywny t dołącz do mamusiek odpowiednio do miesiąca na kiedy będziesz miała termin.Witam Mamuśki... wyszła mi blada kreska... -staramy się o dzidziusia 4 miesiące. Okres się spóźnia 2 dni. Dołączam zdjęcie co o tym myślicie?
młoda1994
Mamuski? Coś się musiało pomylić. Zapraszamy na wątek dla mam. Tu wątek jest dla staraczek.Witam Mamuśki... [emoji2] wyszła mi blada kreska... -staramy się o dzidziusia 4 miesiące. Okres się spóźnia 2 dni. Dołączam zdjęcie co o tym myślicie?
A no i gratuluję
coca
Witam Mamuśki... [emoji2] wyszła mi blada kreska... -staramy się o dzidziusia 4 miesiące. Okres się spóźnia 2 dni. Dołączam zdjęcie co o tym myślicie?
Tu jeszcze dziewczyny na etapie starań [emoji6] gratuluje i polecam zapisać się na mamuśki odpowiedniego miesiąca lub październikowe kreski [emoji3526]
Gigi Tg
Ja też nic nie widzęJa tez nic nie widzę, ale zwątpiłam w siebie bo wszyscy coś widza [emoji2368]
Ancka
Hej hej dziewczyny któraś pisała o śnie z testem ja też dzisiaj taki miałam ! wstawalam do pracy o 3.30 i chyba to była akurat faza snu bo jak mnie budzik obudził to byłam w takim szoku jakbym przed chwila naprawdę miała pozytyw a tak ogólnie to @na czwartek (nie)przewidziana ,zero jakichkolwiek objawów ,poza notorycznym już kłuciem jajników i pochwy.... Jak dostanę okres a to nie przejdzie idę do lekarza bo o ile nie jest to mocno bolące ,to uporczywe... no i 12h w pracy mnie dziś wykończyło....
Hope99
Hej dziewczyny, miała któraś z Was kiedyś tak że na teście ciążowym druga kreska jest biała? Tzn 3 minuty po zrobieniu była lekko podchodząca pod róż ale teraz jest cień bardziej podchodzący pod biały. zrobiłam już 15 takich testów w ciągu kilku miesięcy i nigdy nic takiego nie było. Zdaje sobie sprawę że może to być jakiś wadliwy ale może któraś z was tak miała i te testy się inaczej wybarwiają. Jest to test z allegro taki gratis do owulacyjnych.
reklama
E
Em82
Gość
Wydaje mi się, że ten test był wadliwy albo po prostu to kreska fabryczna była tak mocno widoczna [emoji848]Hej dziewczyny, miała któraś z Was kiedyś tak że na teście ciążowym druga kreska jest biała? Tzn 3 minuty po zrobieniu była lekko podchodząca pod róż ale teraz jest cień bardziej podchodzący pod biały. zrobiłam już 15 takich testów w ciągu kilku miesięcy i nigdy nic takiego nie było. Zdaje sobie sprawę że może to być jakiś wadliwy ale może któraś z was tak miała i te testy się inaczej wybarwiają. Jest to test z allegro taki gratis do owulacyjnych.