Silence85
Fanka BB :)
Nie. Ten jest z apteki że Szczecina trzymałam się twardo, ale jak wracaliśmy to apteka się napatoczyla.Chyba wykupiłaś zapas testów z wszystkich aptek w swojej okolicy [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Ten jest z apteki że Szczecina trzymałam się twardo, ale jak wracaliśmy to apteka się napatoczyla.Chyba wykupiłaś zapas testów z wszystkich aptek w swojej okolicy [emoji6]
Nie. Ten jest z apteki że Szczecina [emoji23] trzymałam się twardo, ale jak wracaliśmy to apteka się napatoczyla.[emoji2356]
Tu mnie już za bardzo znająZabrakło w okolicznych? Nie dziwie się [emoji3526]
Hahaha[emoji28] czułam, że nie wytrwasz i kupisz po drodze [emoji28] kreseczka chyba ciemnieje jak na moje oko [emoji3166][emoji847][emoji3059]Nie. Ten jest z apteki że Szczecina [emoji23] trzymałam się twardo, ale jak wracaliśmy to apteka się napatoczyla.[emoji2356]
Też misie tak wydaje, aczkolwiek jeszcze jest za blada. Pamiętam jak byłam w ciąży z córką to pojawiła się ta w okienku testowym zanim pojawiła się kontrolna ina to chyba czekam.Hahaha[emoji28] czułam, że nie wytrwasz i kupisz po drodze [emoji28] kreseczka chyba ciemnieje jak na moje oko [emoji3166][emoji847][emoji3059]
Bo mi wszystkie testy wykupiszNie. Ten jest z apteki że Szczecina trzymałam się twardo, ale jak wracaliśmy to apteka się napatoczyla.
Też widzę, że jest ciemniejszeTeż misie tak wydaje, aczkolwiek jeszcze jest za blada. Pamiętam jak byłam w ciąży z córką to pojawiła się ta w okienku testowym zanim pojawiła się kontrolna ina to chyba czekam.
Spokojnie. Do Szczecina zawitam znów najwcześniej za pół rokuTeż widzę, że jest ciemniejsze
Ja mam tylko podwyższony testosteron norma do 0.70 a ja mam 0.75Witam jestem Patrycja. Staramy sie o pierwszego dzidziusia. Wyszło mi podwyższone Dhea s i testosteron. Miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam.