K
Katijah
Gość
Ej hazrd tuCzuję, że jutro na forum będzie sądny dzień Robimy zakłady czy będą dwie kreski u Katrinaka?? Takie emocje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej hazrd tuCzuję, że jutro na forum będzie sądny dzień Robimy zakłady czy będą dwie kreski u Katrinaka?? Takie emocje
A do kogo ty chodzisz w Kato?[emoji2356]
No nic, będę czekać na wieści od Ciebie [emoji1696]
Będzie , będzie czuje to normalnieCzuję, że jutro na forum będzie sądny dzień Robimy zakłady czy będą dwie kreski u Katrinaka?? Takie emocje
Ej hazrd tu
Ja ogólnie zauważyłam, że im dłużej się staram tym więcej myślę o przebiegu ciąży, o tych wszystkich złych rzeczach i tak się nakręcam na brzydko, że się tak wyrażęBo jak ktoś jest dla mnie miły to ja też będę [emoji4] fajne babeczki jesteście.
Ja bym chciała 2 synów ale parkę też bym przyjęła. Moja mama też pierwsze straciła a siostra ponad rok temu miała mieć bliźniaki tylko w 12tc dowiedziała się że jedna dzidzia jest umiejscowiona w jajowodzie i trzeba usunąć a druga dziewczynkę urodziła w lipcu 2019 całkiem zdrowa.
Ej [emoji23][emoji23][emoji23]hazrd tu [emoji39]
A do kogo ty chodzisz w Kato?
Mocno wierze, ze jutro przyjdziesz do nas z dobra nowina. [emoji7]
SłuchamDziewczyny mam pytanko.
Zna się ktoś tutaj na zasiłkach rodzinnych???