reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Boże jak ja bym się cieszyła z bliźniaków. To jest moje marzenie a nawet się nawet na 1 nie zanosi[emoji2368]

Fajnie że jej się udało. No wredna a co miła jestem?
Ja z bliźniaków to tylko parke, choć nawet 1 będzie dla mnie super🙏
I też bałabym się być w ciąży bliźniaczej bo wiem jak ciężko donosić, a niestety i moja mama i jedna z jej sióstr 1 ciążę poroniły 😩
Jak dla mnie całkiem miła 🤔 może szczera ale czy wredna 🤔🤷‍♀️

Ja z bliźniaków to tylko parke, choć nawet 1 będzie dla mnie super[emoji120]
I też bałabym się być w ciąży bliźniaczej bo wiem jak ciężko donosić, a niestety i moja mama i jedna z jej sióstr 1 ciążę poroniły [emoji30]
Jak dla mnie całkiem miła [emoji848] może szczera ale czy wredna [emoji848][emoji2368]
Bo jak ktoś jest dla mnie miły to ja też będę [emoji4] fajne babeczki jesteście.

Ja bym chciała 2 synów ale parkę też bym przyjęła. Moja mama też pierwsze straciła a siostra ponad rok temu miała mieć bliźniaki tylko w 12tc dowiedziała się że jedna dzidzia jest umiejscowiona w jajowodzie i trzeba usunąć a druga dziewczynkę urodziła w lipcu 2019 całkiem zdrowa.

reklama
Do góry