coca
Fanka BB :)
Ja piję winko, na zdrówko dziewczyny! Za Nasze dwie kreseczki [emoji106][emoji106][emoji106] [emoji16][emoji16][emoji16]
[emoji1635]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piję winko, na zdrówko dziewczyny! Za Nasze dwie kreseczki [emoji106][emoji106][emoji106] [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja piwko [emoji482]
Ahahhaha haha padłamJa oszukane piwko [emoji16]
Same alkusy tu [emoji23][emoji23][emoji23] się dziwią ze w ciąże zajść nie mogą [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja zdrowotną naleweczkę z lodem na zdrowieJa piję winko, na zdrówko dziewczyny! Za Nasze dwie kreseczki
No na przykład ja coś tam w sumie czasami pytam ale raczej rzadko coś piszę A od dawna czytamWiecie ile jest tu ludzi, którzy się nie udzielają, a czytają? Szok [emoji44]
Też na początku tylko patrzyłam, nawet konta nie miałam jak już ostatnia moja przyjaciółka zaszła to nie wytrzymałam i się zalogowałamNo na przykład ja coś tam w sumie czasami pytam ale raczej rzadko coś piszę A od dawna czytam
No na przykład ja [emoji56] coś tam w sumie czasami pytam ale raczej rzadko coś piszę A od dawna czytam [emoji16]
Moja babcia powiadała "miarka alkoholu dziennie jest bardzo zdrowa"Ja oszukane piwko [emoji16]
Same alkusy tu [emoji23][emoji23][emoji23] się dziwią ze w ciąże zajść nie mogą [emoji23][emoji23][emoji23]