reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

O teście. Nikomu nie próbowałam wmówić, że widać na zdjęciu jak sama później napisałam, że rzeczywisvie przesłane zdjęcie na forum njie widać, a na zdjęciu w telefonie już tak. Naprawdę mnie z kimś mylisz
no właśnie. Pisałaś, że może nie widać tu na zdjęciu ale 2 kreski są. Później kolejne testy to samo. Tu nie widać, ale są. To jest przekonywanie innych, że się mylą 💁‍♀️

reklama
Mnie naprawdę to lotto. Ja tu jutro przyjdę, prześpię się i pomyślę co jest nie tak. Nie jestem osobą, która musi mieć swoją rację, już dawno się tego nauczyłam.
Poddaje się. Nie będę się łapać za słówka i pół nocy tłumaczyć co miałam na myśli [emoji6] chciałam dobrze, jakoś was pojednać, ale to się mija z celem [emoji4]

Dziewczyny, ale naprodukowalyscie stron, dobrze, że podczytywałam na bieżąco w miarę ☺️
Nie pisałam nic, bo póki co u mnie bez zmian, czekam na @, 39dc, nigdy nie mialam tak długiego cyklu... Tłumaczę to sobie tą przesunięta owu na 27dc, od 3 dni mam drobne plamienia, więc spodziewam się @jutro, bo tak to zwykle u mnie wygląda. Testy robiłam dla formalności, jak chciałam się wieczorem winka napić, oczywiście bielsze nie będą ☺️ pozdrawiam

Także miłej nocy wszystkim życzę :)
Życzę 2 kresek jutro rano :)
Czarna relax 🧘‍♀️
Masz prawo wrzucac fotki testów tak jak każda inna.
Każda ma też prawo się wypowiedzieć.
Nie zawsze każda odpowiedź będzie Ci pasować.
Dzisiaj wrzucałaś test z krwi, kreskę było widać ewidentnie.
Chcesz, to testuj jutro, pojutrze.. To Twoje życie i zrobisz jak będziesz uważać.
To że ktoś pisze po co tak wcześnie itp..
Każda z nas robi jak chce, ja np lubię to testuje i nikt mi tego nie zabroni.
Jeśli komuś przeszkadzaja fotki codzienne niech po prostu nie komentują, takie moje zdanie

Dziewczyny, ale naprodukowalyscie stron, dobrze, że podczytywałam na bieżąco w miarę ☺
Nie pisałam nic, bo póki co u mnie bez zmian, czekam na @, 39dc, nigdy nie mialam tak długiego cyklu... Tłumaczę to sobie tą przesunięta owu na 27dc, od 3 dni mam drobne plamienia, więc spodziewam się @jutro, bo tak to zwykle u mnie wygląda. Testy robiłam dla formalności, jak chciałam się wieczorem winka napić, oczywiście bielsze nie będą ☺ pozdrawiam
Rzeczywiście długi cykl... Ale skoro owu była 27 dnia tzn, że Twój organizm dobrze reaguje i 2 faza cyklu ma prawidłową długość 🙃

Nie no. Ja u ciebie widziałam. Chociaż, po co piszą tak niemiło jak można pisać po prostu ''przykro mi, nic nie widać' '
A lecą teksty' '' po co robisz tak wcześnie, po co to robisz, nie rób codziennie, to nie zabawa''
Mi piszą tak samo 🙂
Po co się nakręcać, po co robic nadzieję, po co stres..
Ja nic z tych emocji nie czuję 🙂 Dla mnie to jest frajda. Nie załamuje się jeśli widzę jedna krechę

Czarna relax 🧘‍♀️
Masz prawo wrzucac fotki testów tak jak każda inna.
Każda ma też prawo się wypowiedzieć.
Nie zawsze każda odpowiedź będzie Ci pasować.
Dzisiaj wrzucałaś test z krwi, kreskę było widać ewidentnie.
Chcesz, to testuj jutro, pojutrze.. To Twoje życie i zrobisz jak będziesz uważać.
To że ktoś pisze po co tak wcześnie itp..
Każda z nas robi jak chce, ja np lubię to testuje i nikt mi tego nie zabroni.
Jeśli komuś przeszkadzaja fotki codzienne niech po prostu nie komentują, takie moje zdanie
A może dobrym rozwiązaniem jest założenie tematu pt "2 kreski czy nie" i tam wrzucać testy? Sądzę, że to wiele by rozwiązało 🧐

reklama
A może dobrym rozwiązaniem jest założenie tematu pt "2 kreski czy nie" i tam wrzucać testy? Sądzę, że to wiele by rozwiązało 🧐
Jest już taki temat zbiorowy.
Ale może tutaj dziewczyny czują się lepiej.
Tam są głównie testy. A tutaj rozmowy o wszystkim.
Moim zdaniem nie ma co rozdzielać.
Jak komuś to przeszkadza to niech po prostu ominie post i tyle 🙂

Do góry