Normalnie mam 27-29 miał być cykl bezowulacyjny, sprawdzony u gina w 13dc, ale zamiast @ przyszło owu jajnik się jednak zdecydował coś wyprodukować najwyraźniejRzeczywiście długi cykl... Ale skoro owu była 27 dnia tzn, że Twój organizm dobrze reaguje i 2 faza cyklu ma prawidłową długość
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Sądzę, że na takim topiku jest większa wyrozumiałość i więcej osób będzie szukać tego cienia cienia. Nie rozumiem dlaczego tak źle odbieracie, że ktoś nie widzi 2 kresek albo pisze, że za wcześnie... Zresztą trzeba też pomyśleć o tych co starają się parę lat, i codzienne bombardowanie testami nie jest dla nich przyjemne jest nas tu wiele. Każda ma swoją historię itd szanujmy wszystkich ale nie oczekujmy słodzeniaJest już taki temat zbiorowy.
Ale może tutaj dziewczyny czują się lepiej.
Tam są głównie testy. A tutaj rozmowy o wszystkim.
Moim zdaniem nie ma co rozdzielać.
Jak komuś to przeszkadza to niech po prostu ominie post i tyle
HeraUnique
Najważniejsze, że na jego produkcję zareagował organizm i wydłużył cykl tzn, że hormony działają trzeba widzieć pozytywyNormalnie mam 27-29 miał być cykl bezowulacyjny, sprawdzony u gina w 13dc, ale zamiast @ przyszło owu jajnik się jednak zdecydował coś wyprodukować najwyraźniej
Dokładnie plus największy pozytyw, to jak przyjdzie @ można zacząć starania od nowa!Najważniejsze, że na jego produkcję zareagował organizm i wydłużył cykl tzn, że hormony działają trzeba widzieć pozytywy
Smerfetka94
Ale nie mów za wszystkich Każda dziewczyna odbiera to inaczej.Sądzę, że na takim topiku jest większa wyrozumiałość i więcej osób będzie szukać tego cienia cienia. Nie rozumiem dlaczego tak źle odbieracie, że ktoś nie widzi 2 kresek albo pisze, że za wcześnie... Zresztą trzeba też pomyśleć o tych co starają się parę lat, i codzienne bombardowanie testami nie jest dla nich przyjemne jest nas tu wiele. Każda ma swoją historię itd szanujmy wszystkich ale nie oczekujmy słodzenia
Ja rozumiem jeśli codziennie wrzucane byłyby testy z dwoma krechami i komuś robi się przykro. Ale tutaj dziewczyny też starają się jakiś czas a testy robią wcześniej bo nie mogą się po prostu doczekać.
Ja to rozumiem bo sama lubie robić i czekać co wyjdzie.
A słodzenia tutaj raczej nikt nie oczekuje
HeraUnique
jedyne co napisałam za wszystkich to żeby się szanować. Nigdzie nie piszę za kogoś. Piszę jedynie jak ktoś może to odebraćAle nie mów za wszystkich Każda dziewczyna odbiera to inaczej.
Ja rozumiem jeśli codziennie wrzucane byłyby testy z dwoma krechami i komuś robi się przykro. Ale tutaj dziewczyny też starają się jakiś czas a testy robią wcześniej bo nie mogą się po prostu doczekać.
Ja to rozumiem bo sama lubie robić i czekać co wyjdzie.
A słodzenia tutaj raczej nikt nie oczekuje
Smerfetka94
Napisałas że źle odbieramy.jedyne co napisałam za wszystkich to żeby się szanować. Nigdzie nie piszę za kogoś. Piszę jedynie jak ktoś może to odebrać
Tutaj też często kierują człowiekiem hormony Dajmy sobie trochę luzu i dystansu
HeraUnique
Miałam namyśli Ciebie i CzarnaMambe Wasz zły odbiór można wywnioskować po komentarzachNapisałas że źle odbieramy.
Tutaj też często kierują człowiekiem hormony Dajmy sobie trochę luzu i dystansu
Hormony, frustracje cała masa rzeczy się na siebie nakłada
A gdzie można znaleźć ten wątek z samymi testami? Chętnie bym popatrzyła jak innym wychodzą testy. Jestem tu nowa i nie bardzo ogarniam [emoji85]Jest już taki temat zbiorowy.
Ale może tutaj dziewczyny czują się lepiej.
Tam są głównie testy. A tutaj rozmowy o wszystkim.
Moim zdaniem nie ma co rozdzielać.
Jak komuś to przeszkadza to niech po prostu ominie post i tyle [emoji846]
reklama
Smerfetka94
Moich komentarzach??Miałam namyśli Ciebie i CzarnaMambe Wasz zły odbiór można wywnioskować po komentarzach
Hormony, frustracje cała masa rzeczy się na siebie nakłada
Za każdym razem jak ktoś pyta czemu tak wczesnie odpisuje bo lubię
Ani raz nie odebrałam takich tekstów źle