reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Rzeczywiście długi cykl... Ale skoro owu była 27 dnia tzn, że Twój organizm dobrze reaguje i 2 faza cyklu ma prawidłową długość 🙃
Normalnie mam 27-29 🙈 miał być cykl bezowulacyjny, sprawdzony u gina w 13dc, ale zamiast @ przyszło owu 😂 jajnik się jednak zdecydował coś wyprodukować najwyraźniej 😂

reklama
Jest już taki temat zbiorowy.
Ale może tutaj dziewczyny czują się lepiej.
Tam są głównie testy. A tutaj rozmowy o wszystkim.
Moim zdaniem nie ma co rozdzielać.
Jak komuś to przeszkadza to niech po prostu ominie post i tyle 🙂
Sądzę, że na takim topiku jest większa wyrozumiałość i więcej osób będzie szukać tego cienia cienia. 🤷‍♀️ Nie rozumiem dlaczego tak źle odbieracie, że ktoś nie widzi 2 kresek albo pisze, że za wcześnie... Zresztą trzeba też pomyśleć o tych co starają się parę lat, i codzienne bombardowanie testami nie jest dla nich przyjemne 🤷‍♀️ jest nas tu wiele. Każda ma swoją historię itd szanujmy wszystkich ale nie oczekujmy słodzenia 🙃

Sądzę, że na takim topiku jest większa wyrozumiałość i więcej osób będzie szukać tego cienia cienia. 🤷‍♀️ Nie rozumiem dlaczego tak źle odbieracie, że ktoś nie widzi 2 kresek albo pisze, że za wcześnie... Zresztą trzeba też pomyśleć o tych co starają się parę lat, i codzienne bombardowanie testami nie jest dla nich przyjemne 🤷‍♀️ jest nas tu wiele. Każda ma swoją historię itd szanujmy wszystkich ale nie oczekujmy słodzenia 🙃
Ale nie mów za wszystkich 🙂 Każda dziewczyna odbiera to inaczej.
Ja rozumiem jeśli codziennie wrzucane byłyby testy z dwoma krechami i komuś robi się przykro. Ale tutaj dziewczyny też starają się jakiś czas a testy robią wcześniej bo nie mogą się po prostu doczekać.
Ja to rozumiem bo sama lubie robić i czekać co wyjdzie.
A słodzenia tutaj raczej nikt nie oczekuje 🙂

Ale nie mów za wszystkich 🙂 Każda dziewczyna odbiera to inaczej.
Ja rozumiem jeśli codziennie wrzucane byłyby testy z dwoma krechami i komuś robi się przykro. Ale tutaj dziewczyny też starają się jakiś czas a testy robią wcześniej bo nie mogą się po prostu doczekać.
Ja to rozumiem bo sama lubie robić i czekać co wyjdzie.
A słodzenia tutaj raczej nikt nie oczekuje 🙂
jedyne co napisałam za wszystkich to żeby się szanować. 💁‍♀️ Nigdzie nie piszę za kogoś. Piszę jedynie jak ktoś może to odebrać 💁‍♀️

Jest już taki temat zbiorowy.
Ale może tutaj dziewczyny czują się lepiej.
Tam są głównie testy. A tutaj rozmowy o wszystkim.
Moim zdaniem nie ma co rozdzielać.
Jak komuś to przeszkadza to niech po prostu ominie post i tyle [emoji846]
A gdzie można znaleźć ten wątek z samymi testami? Chętnie bym popatrzyła jak innym wychodzą testy. Jestem tu nowa i nie bardzo ogarniam [emoji85]

reklama
Do góry