Normalnie mam 27-29Rzeczywiście długi cykl... Ale skoro owu była 27 dnia tzn, że Twój organizm dobrze reaguje i 2 faza cyklu ma prawidłową długość![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalnie mam 27-29Rzeczywiście długi cykl... Ale skoro owu była 27 dnia tzn, że Twój organizm dobrze reaguje i 2 faza cyklu ma prawidłową długość![]()
Sądzę, że na takim topiku jest większa wyrozumiałość i więcej osób będzie szukać tego cienia cienia.Jest już taki temat zbiorowy.
Ale może tutaj dziewczyny czują się lepiej.
Tam są głównie testy. A tutaj rozmowy o wszystkim.
Moim zdaniem nie ma co rozdzielać.
Jak komuś to przeszkadza to niech po prostu ominie post i tyle![]()
Najważniejsze, że na jego produkcję zareagował organizm i wydłużył cyklNormalnie mam 27-29miał być cykl bezowulacyjny, sprawdzony u gina w 13dc, ale zamiast @ przyszło owu
jajnik się jednak zdecydował coś wyprodukować najwyraźniej
![]()
DokładnieNajważniejsze, że na jego produkcję zareagował organizm i wydłużył cykltzn, że hormony działają
trzeba widzieć pozytywy
![]()
Ale nie mów za wszystkichSądzę, że na takim topiku jest większa wyrozumiałość i więcej osób będzie szukać tego cienia cienia.Nie rozumiem dlaczego tak źle odbieracie, że ktoś nie widzi 2 kresek albo pisze, że za wcześnie... Zresztą trzeba też pomyśleć o tych co starają się parę lat, i codzienne bombardowanie testami nie jest dla nich przyjemne
jest nas tu wiele. Każda ma swoją historię itd szanujmy wszystkich ale nie oczekujmy słodzenia
![]()
jedyne co napisałam za wszystkich to żeby się szanować.Ale nie mów za wszystkichKażda dziewczyna odbiera to inaczej.
Ja rozumiem jeśli codziennie wrzucane byłyby testy z dwoma krechami i komuś robi się przykro. Ale tutaj dziewczyny też starają się jakiś czas a testy robią wcześniej bo nie mogą się po prostu doczekać.
Ja to rozumiem bo sama lubie robić i czekać co wyjdzie.
A słodzenia tutaj raczej nikt nie oczekuje![]()
Napisałas że źle odbieramy.jedyne co napisałam za wszystkich to żeby się szanować.Nigdzie nie piszę za kogoś. Piszę jedynie jak ktoś może to odebrać
![]()
Miałam namyśli Ciebie i CzarnaMambeNapisałas że źle odbieramy.
Tutaj też często kierują człowiekiem hormonyDajmy sobie trochę luzu i dystansu
A gdzie można znaleźć ten wątek z samymi testami? Chętnie bym popatrzyła jak innym wychodzą testy. Jestem tu nowa i nie bardzo ogarniam [emoji85]Jest już taki temat zbiorowy.
Ale może tutaj dziewczyny czują się lepiej.
Tam są głównie testy. A tutaj rozmowy o wszystkim.
Moim zdaniem nie ma co rozdzielać.
Jak komuś to przeszkadza to niech po prostu ominie post i tyle [emoji846]
Moich komentarzach??Miałam namyśli Ciebie i CzarnaMambeWasz zły odbiór można wywnioskować po komentarzach
Hormony, frustracje cała masa rzeczy się na siebie nakłada![]()