reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Pokazałaś poziomZaraz możesz zobaczyć jak wygląda jak jestem wredna szmata. Szukasz wrażeń to idź na inny wątek. Już po woli zaczynasz mnie wkur..... Hormony ci buzują? To idź się wyluzuj bo jeśli faktycznie jesteś w ciąży to ona ci raczej sprzyjać nie będzie. Nie odpowiadaj na moje komentarze.
Narka [emoji112]
młoda1994
Dobrze ze ty masz wysoki. Narka.Pokazałaś poziom
Narka [emoji112]
coca
Nikogo nie zaczepiam. To Wy cały czas się nakręcacie
Dobrze. Oskarżasz tu kogoś o zachowania, które sama prezentujesz [emoji4] rozumiem, ze wyciągnięcie ręki na zażegnanie sytuacji jak proponowałam jest dla Ciebie jakaś ujmą lub hańba, wiec zrobię to ja: życzę Ci, aby Ci się w końcu ta ciąża potwierdziła na 10000% z całego serca [emoji3531] pozdrawiam.
CzarnaMamba21
Dziękuję
Tobie życzę tego samego.
I napisałam tylko, że taki ma styl pisania. To nie jestg żadne oskarżenie. Być może ma taki styl, ale dziewczyna mocno przesadza z takim tonem.
Tobie życzę tego samego.
I napisałam tylko, że taki ma styl pisania. To nie jestg żadne oskarżenie. Być może ma taki styl, ale dziewczyna mocno przesadza z takim tonem.
Dobrze. Oskarżasz tu kogoś o zachowania, które sama prezentujesz [emoji4] rozumiem, ze wyciągnięcie ręki na zażegnanie sytuacji jak proponowałam jest dla Ciebie jakaś ujmą lub hańba, wiec zrobię to ja: życzę Ci, aby Ci się w końcu ta ciąża potwierdziła na 10000% z całego serca [emoji3531] pozdrawiam.
młoda1994
Powiedz mi gdzie coś napisałam w ciągu tych 4 dni co jesteś na forum obraźliwego albo coś co byś mogła że jestem w stosunku do ciebie wredna?Dziękuję
Tobie życzę tego samego.
młoda1994
Dziewczyny przychodzi laska jest 4 dni na forum i szumu robi. Może wy mi przedstawcie posty gdzie ja obraziłam lub byłam dla niej wredna przez te 4 dni bo konto założyła 30.09.2020 ja sobie nie przypominam i chyba pierwszy post jej dopiero dzisiaj skomentowalam że nie widać nic na teście.
HeraUnique
No i to było wredne przecież od środy przekonuje nas, że testy wychodzą jej pozytywnie, a my wrednie piszemy, że nic nie widzimy nie ma co... Olej, omijaj nie odpisuj życzmy szczeliwych 2 kresek, i szczęśliwego rozwiązaniaDziewczyny przychodzi laska jest 4 dni na forum i szumu robi. Może wy mi przedstawcie posty gdzie ja obraziłam lub byłam dla niej wredna przez te 4 dni bo konto założyła 30.09.2020 ja sobie nie przypominam i chyba pierwszy post jej dopiero dzisiaj skomentowalam że nie widać nic na teście.
młoda1994
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Rozbawiłaś mnie teraz. Ciśnienie mi się obniżyło.Sama nie jesteś lepsza [emoji2368] wystarczy ominąć post. Proste i bez bolesne [emoji2272]
No i to było wredne [emoji23] przecież od środy przekonuje nas, że testy wychodzą jej pozytywnie, a my wrednie piszemy, że nic nie widzimy [emoji2368] niea co... Olej, omijaj nie odpisuj [emoji2368]
reklama
CzarnaMamba21
Przecież nigdzie nie napisałam, że napisałaś coś obraźliwego tylko masz styl pisania passive-aggressive
Powiedz mi gdzie coś napisałam w ciągu tych 4 dni co jesteś na forum obraźliwego albo coś co byś mogła że jestem w stosunku do ciebie wredna?