reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Moich komentarzach??
Za każdym razem jak ktoś pyta czemu tak wczesnie odpisuje bo lubię 😅
Ani raz nie odebrałam takich tekstów źle
Cytuję
"Chociaz zauwazylam że na niektórych tematach laski są mega niemiłe i walą prosto z mostu 😐"
"Jakieś mile słowo, żeby powtórzyć za kilka dni czy coś a nie właśnie pytania po co tak wcześnie"
😉

Cytuję
"Chociaz zauwazylam że na niektórych tematach laski są mega niemiłe i walą prosto z mostu 😐"
"Jakieś mile słowo, żeby powtórzyć za kilka dni czy coś a nie właśnie pytania po co tak wcześnie"
😉
To nie było do mojej osoby tylko do takich jak np mamba 🙂
Ja nie przejmuje się tym co ktoś pomyśli czy powie.
Robię testy to robię, wyjdzie to wyjdzie nie wyjdzie to jutro zrobię następny 😅
Nie płaczę bo mam negatywa 🙂
Nie potrzebuje wsparcia czy jakiegos słodzenia bo mnie to nie załamuje.
Ale inne osoby mogą odebrac to za bardzo emocjonalnie i dzieje się tak a nie inaczej

To nie było do mojej osoby tylko do takich jak np mamba 🙂
Ja nie przejmuje się tym co ktoś pomyśli czy powie.
Robię testy to robię, wyjdzie to wyjdzie nie wyjdzie to jutro zrobię następny 😅
Nie płaczę bo mam negatywa 🙂
Nie potrzebuje wsparcia czy jakiegos słodzenia bo mnie to nie załamuje.
Ale inne osoby mogą odebrac to za bardzo emocjonalnie i dzieje się tak a nie inaczej
Tak jak niektóre dziewczyny mogą emocjonalnie podchodzić do wrzucania testów i doszukiwania się 🙃 kij ma 2 końce 😉 ważne żeby obyło się wszystko bez wzajemnego obrażania itd. W końcu wszystkie walczymy o to samo 😉

Widać było widać. Ale nie wiem czy już wierzyć tym testom :(
Ale jak nie teraz to kiedy indziej, młodzi jesteśmy :D
Czarna relax [emoji3284]
Masz prawo wrzucac fotki testów tak jak każda inna.
Każda ma też prawo się wypowiedzieć.
Nie zawsze każda odpowiedź będzie Ci pasować.
Dzisiaj wrzucałaś test z krwi, kreskę było widać ewidentnie.
Chcesz, to testuj jutro, pojutrze.. To Twoje życie i zrobisz jak będziesz uważać.
To że ktoś pisze po co tak wcześnie itp..
Każda z nas robi jak chce, ja np lubię to testuje i nikt mi tego nie zabroni.
Jeśli komuś przeszkadzaja fotki codzienne niech po prostu nie komentują, takie moje zdanie

reklama
Nie ogarniam ogólnie tego rzucania się o kreski [emoji41][emoji848] w sensie jeśli wstawiam test to oczekuje szczerej opinii - jedna widzi druga nie no i spoko[emoji1303] o to w końcu chodzi o druga pare oczu, ta kreska przez to się nie pojawi ani nie zniknie no.

Czy jedna z nas czy piec ta kreskę zobaczy czy nie to nic to nie zmieni bo ta kreska albo koniec końców będzie albo nie będzie w realu ale po co się kłócić? Jak faktycznie jest to za te kilka dni i my ja dojrzymy. [emoji2370]

Do góry