reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziękuję :)
Tobie życzę tego samego.
I napisałam tylko, że taki ma styl pisania. To nie jestg żadne oskarżenie. Być może ma taki styl, ale dziewczyna mocno przesadza z takim tonem.

Ja jej tak nie odbieram, jest konkretna kobieta, bezpośrednia ale nie powiedziałabym, ze chamska. Chamskie są dla mnie osoby które innych obrażają, wyzywają, oskarżają. Nie sadze, by jej wypowiedzi w kogokolwiek tak uderzały. Może po prostu zle ja odbierasz. Bezpośredniość, krótkie wypowiedzi mogą być opatrznie rozumiane. Nie doszukiwalabym się tu ukrytej agresji, tym bardziej, ze często moje opinie są bardzo zbliżone do jej opinii, zreszta nie tylko moje, a jakoś inne osoby nie zostały tak przez Ciebie spostrzeżone.

Konto założyłam nowe, bo ściągnęłam aplikacje, a tamtego zapomniałam
Dziewczyny przychodzi laska jest 4 dni na forum i szumu robi. Może wy mi przedstawcie posty gdzie ja obraziłam lub byłam dla niej wredna przez te 4 dni bo konto założyła 30.09.2020 ja sobie nie przypominam i chyba pierwszy post jej dopiero dzisiaj skomentowalam że nie widać nic na teście.

Nie napisałam, że jest chamska :)
Ja jej tak nie odbieram, jest konkretna kobieta, bezpośrednia ale nie powiedziałabym, ze chamska. Chamskie są dla mnie osoby które innych obrażają, wyzywają, oskarżają. Nie sadze, by jej wypowiedzi w kogokolwiek tak uderzały. Może po prostu zle ja odbierasz. Bezpośredniość, krótkie wypowiedzi mogą być opatrznie rozumiane. Nie doszukiwalabym się tu ukrytej agresji, tym bardziej, ze często moje opinie są bardzo zbliżone do jej opinii, zreszta nie tylko moje, a jakoś inne osoby nie zostały tak przez Ciebie spostrzeżone.

reklama
Do góry