reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

O teście. Nikomu nie próbowałam wmówić, że widać na zdjęciu jak sama później napisałam, że rzeczywisvie przesłane zdjęcie na forum njie widać, a na zdjęciu w telefonie już tak. Naprawdę mnie z kimś mylisz
no właśnie. Pisałaś, że może nie widać tu na zdjęciu ale 2 kreski są. Później kolejne testy to samo. Tu nie widać, ale są. To jest przekonywanie innych, że się mylą 💁‍♀️

reklama
Mnie naprawdę to lotto. Ja tu jutro przyjdę, prześpię się i pomyślę co jest nie tak. Nie jestem osobą, która musi mieć swoją rację, już dawno się tego nauczyłam.
Poddaje się. Nie będę się łapać za słówka i pół nocy tłumaczyć co miałam na myśli [emoji6] chciałam dobrze, jakoś was pojednać, ale to się mija z celem [emoji4]

Dziewczyny, ale naprodukowalyscie stron, dobrze, że podczytywałam na bieżąco w miarę ☺️
Nie pisałam nic, bo póki co u mnie bez zmian, czekam na @, 39dc, nigdy nie mialam tak długiego cyklu... Tłumaczę to sobie tą przesunięta owu na 27dc, od 3 dni mam drobne plamienia, więc spodziewam się @jutro, bo tak to zwykle u mnie wygląda. Testy robiłam dla formalności, jak chciałam się wieczorem winka napić, oczywiście bielsze nie będą ☺️ pozdrawiam

Także miłej nocy wszystkim życzę :)
Życzę 2 kresek jutro rano :)
Czarna relax 🧘‍♀️
Masz prawo wrzucac fotki testów tak jak każda inna.
Każda ma też prawo się wypowiedzieć.
Nie zawsze każda odpowiedź będzie Ci pasować.
Dzisiaj wrzucałaś test z krwi, kreskę było widać ewidentnie.
Chcesz, to testuj jutro, pojutrze.. To Twoje życie i zrobisz jak będziesz uważać.
To że ktoś pisze po co tak wcześnie itp..
Każda z nas robi jak chce, ja np lubię to testuje i nikt mi tego nie zabroni.
Jeśli komuś przeszkadzaja fotki codzienne niech po prostu nie komentują, takie moje zdanie

Dziewczyny, ale naprodukowalyscie stron, dobrze, że podczytywałam na bieżąco w miarę ☺
Nie pisałam nic, bo póki co u mnie bez zmian, czekam na @, 39dc, nigdy nie mialam tak długiego cyklu... Tłumaczę to sobie tą przesunięta owu na 27dc, od 3 dni mam drobne plamienia, więc spodziewam się @jutro, bo tak to zwykle u mnie wygląda. Testy robiłam dla formalności, jak chciałam się wieczorem winka napić, oczywiście bielsze nie będą ☺ pozdrawiam
Rzeczywiście długi cykl... Ale skoro owu była 27 dnia tzn, że Twój organizm dobrze reaguje i 2 faza cyklu ma prawidłową długość 🙃

Nie no. Ja u ciebie widziałam. Chociaż, po co piszą tak niemiło jak można pisać po prostu ''przykro mi, nic nie widać' '
A lecą teksty' '' po co robisz tak wcześnie, po co to robisz, nie rób codziennie, to nie zabawa''
Mi piszą tak samo 🙂
Po co się nakręcać, po co robic nadzieję, po co stres..
Ja nic z tych emocji nie czuję 🙂 Dla mnie to jest frajda. Nie załamuje się jeśli widzę jedna krechę

Czarna relax 🧘‍♀️
Masz prawo wrzucac fotki testów tak jak każda inna.
Każda ma też prawo się wypowiedzieć.
Nie zawsze każda odpowiedź będzie Ci pasować.
Dzisiaj wrzucałaś test z krwi, kreskę było widać ewidentnie.
Chcesz, to testuj jutro, pojutrze.. To Twoje życie i zrobisz jak będziesz uważać.
To że ktoś pisze po co tak wcześnie itp..
Każda z nas robi jak chce, ja np lubię to testuje i nikt mi tego nie zabroni.
Jeśli komuś przeszkadzaja fotki codzienne niech po prostu nie komentują, takie moje zdanie
A może dobrym rozwiązaniem jest założenie tematu pt "2 kreski czy nie" i tam wrzucać testy? Sądzę, że to wiele by rozwiązało 🧐

reklama
A może dobrym rozwiązaniem jest założenie tematu pt "2 kreski czy nie" i tam wrzucać testy? Sądzę, że to wiele by rozwiązało 🧐
Jest już taki temat zbiorowy.
Ale może tutaj dziewczyny czują się lepiej.
Tam są głównie testy. A tutaj rozmowy o wszystkim.
Moim zdaniem nie ma co rozdzielać.
Jak komuś to przeszkadza to niech po prostu ominie post i tyle 🙂

Do góry