reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No cóż - nasze starania przeniesione na początek 2021. 🙄
Z badań krwi wynikło, że mam za mało IgG na różyczkę.Musieli mnie doszczepić związku z tym mam 3miesięczny zakaz zachodzenia w ciąże 🙊.
A Gin powiedział mi, że muszę zmniejszyć cukier 🤔 mam 93,80 😂
Ojej nawet nie wiedziałam ze może byc za mała wartośc😱

Hej! Dziewczyny widzicie tutaj coś? Do okresu 3 dni i nie robiłabym żadnego testu,gdyby nie to , że okropnie ciągną mnie pachwiny i jeden jajnik , co we wcześniejszych ciążach było pierwszym objawem. Nie staraliśmy się w tym miesiącu,ale też nie uważaliśmy 🙂 i teraz nie wiem czy to moja wyobraźnia czy coś tam przebija 🥴
Widze

Hej
Jak tam dziś u was?
Kto testuje?
U mnie cisza narazie, cycki powiększone ale nie bolą.
Śniło mi się, że bratowa i kuzynka oznajmiły że są w ciąży 😂😂😂
Ja testuje jakoś w przyszłym tygodniu, niby @ mam mieć coś koło 9-10 październik. Ostatnia @ 14 września, test pozytywny lh 25 września ( 12 dc) wiec 26-27 września mogło dojść do zapłodnienia - w tym przypadku wg wskazówek lekarza dopiero zachodzi implantacja (niby 6-7 dzień po zapłodnieniu). Zapomniałam się tylko zapytać kiedy zaczyna się wydzielanie hcg...

reklama
No to kciuki. A faktycznie ten jajnik cię bolał z którego pękł?
Dokładnie z tego co bolał i nadal boli😩... Usłyszałam, że ma jeszcze prawo boleć bo patrząc na obraz usg (słowa ginekologa) pęcherzyk musiał być spory 🤷‍♀️
Hej a ja czekam na @ jak

Który masz dzień cyklu?
Jestem w 13 DC czyli owu miałam 12...cykle zazwyczaj mam 25/26 dni. Ostatnio miałam 2x 28dni ale też według temp i aplikacji flo przesunęła mi się owu. Ale przyznaje, że tak mnie nie bolało nigdy 🤷‍♀️

Do góry