reklama
K
Katijah
Gość
Mam nadzieję, że potem małpa nie przyhdzueDziewczyny ale mam pms!!! Pokłóciłam się już z 4 osobami. A wkurzylo mnie o wiele więcej. Do małpy jeszcze 3 dni, więc co będzie potem [emoji23][emoji23]
Sherlook
Fanka BB :)
I do tego weszłam moimi bialutkimi adidasami w kuuuupęMam nadzieję, że potem małpa nie przyhdzue
HeraUnique
Na szczęście! Teraz już muszą wyjść 2 kreski na teścieI do tego weszłam moimi bialutkimi adidasami w kuuuupę
Karolina_karolina
Ooooo! Ale mam bardzo podobnie! ❤ wrecz jakbym czytala o sobieZ tego co ja wiem to jeśli progesteron jest powyżej 10 to owulacja byla a poniżej znaczy ze nie bylo. Najlepiej robic w granicach 20dc badania. Ja mialam przeważnie progesteron wskazujący na owulacje raz tylko nie bylo, co tez wychodziło mi na tych owulacyjnych. No i lekarz dal mi clo kazal brac od 5do 9dnia cyklu po1tabletce wrocic w 13-14dc na monitoring No i jak przyszłam to byl 14dc to powiedzial ze jest owu ze widzi i ze dzis jest ten dzien i mam brac meza i nie wychodzić z wyra przez 2dni ☺ tak tez posłusznie zrobiliśmy No i sie udalo. Ale szczerze powiem ze po tych tabletkach mialam tak bolesną owulacje myslalam ze mi rozsadzi jajniki ,tak bolal mnie brzuch a o sexie to juz nie wspomne nie był on totalnie przyjemny dla mnie wręcz powiedzialabym ze bolesny ale skoro to byl ten dzien to nie moglam tego nie wykorzystać. No i pozniej jakos tydzien po owulacji zrobilam progesteron wyszedl mi 29 i juz zaczęło mi świtać ze chyba się udalo,bo byl dosyc wysoki☺
HeraUnique
Dziewuszki, jak to jest z tym ananasem? Musi być świeży czy może być z puszki?
CzarnaMamba21
A na co to? Na sperme?
Pytam, bo nie wiem jakie jeszcze ma właściwości, oprócz na sperme
Dziewuszki, jak to jest z tym ananasem? Musi być świeży czy może być z puszki? [emoji848][emoji6]
reklama
HeraUnique
Pomaga w zagnieżdżeniu się zarodkaA na co to? Na sperme?