CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Miałam tak samo, ale strumieniowy
Z pink miałam teraz takie :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pink miałam teraz takie :
Przykro miWracam do Was dziewczyny. 8.09 miałam zabieg łyżeczkowania, to był 11 tydzień.
Bedziemy starac się dalej...
Wracam do Was dziewczyny. 8.09 miałam zabieg łyżeczkowania, to był 11 tydzień.
Ja mam tyle testów, że mogłabym codziennie robić po kilka. Tak sobie myślę, że może zrobię w poniedziałek test jak małpy nie będzie. Nie chcę się rozczarować. Zawsze może się dzień spóźnić [emoji23] no ale tobie na pewno wyjdzie kreseczka! Zobaczysz. Metaliczny posmak [emoji16][emoji16][emoji16]Ja w niedzielę termin @ mam, nie kupuję testu, bo zrobilabym już dziś pewnie [emoji23]
Możliwe, że się przesunie @ do wtorku bo mam 2 terminy owu [emoji23][emoji23][emoji23]
I wg tego drugiego terminu @ wypadnie we wtorek
Tak ale mam tu na myśli problem np z wzrostem jajeczek lub ich pękaniem. Ja tez według badań mialam tsh i inne takie w normie ,według progesteronu mialam nawet owulacje. Ale jajeczka byly "niewystarczajace" zeby doszło do zapłodnienia,clo wplywa na wzrastanie i rozwój pęcherzyków w jajnikach i w taki sposób dopiero udalo mi się zająć w ciaze. Lekarz na monitoringu wyzaczyl mi konkretny dzień owulacji i kazal współżyć ile wlezie
Ojej współczuję, przyczynę znasz?Wracam do Was dziewczyny. 8.09 miałam zabieg łyżeczkowania, to był 11 tydzień.
Wpoczekajmy do wtorkuJa mam tyle testów, że mogłabym codziennie robić po kilka. Tak sobie myślę, że może zrobię w poniedziałek test jak małpy nie będzie. Nie chcę się rozczarować. Zawsze może się dzień spóźnić [emoji23] no ale tobie na pewno wyjdzie kreseczka! Zobaczysz. Metaliczny posmak [emoji16][emoji16][emoji16]
No chyba, że w niedzielę robimy razem? Ja jadę na naszą działkę więc muszę wcześniej wiedzieć czy zabierać test czy nie [emoji3526]
Dzisiaj rano odebrałam wynik hp. Mam wynik badania, ale go nie rozumiem w żaden sposób.Ojej współczuję, przyczynę znasz?
Współczuję... Trzymam kciuki oby następnym razem wszystko się dobrze potoczyło i abyś długo nie musiała czekać na kolejny pozytywny testWracam do Was dziewczyny. 8.09 miałam zabieg łyżeczkowania, to był 11 tydzień.