reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mnie od 2 dni ciagnie brzuch i jest bardzo twardy no jak zwykle na okres powiększone piersi. Ale przy biochemicznej mialam to samo a @ nie przyszla. A ja w takim razie jadę na bete i tak mam do zrobienia wyniki tarczycy to od razu zrobie komplet..
Dzień dobry a u mnie 36dc , @ nie ma a jajnik mega ciągnie [emoji57]

reklama
Powtórzyłam dziś test z porannego moczu ale widzę taka sama kreskę jasna jak wczoraj, z tym, że trzeba się nieźle przyjrzeć, na wczorajszym teście po wyschnięciu nie widać nic, czyli podejrzewam, że te testy po prostu mają taką linie testową i jest ona delikatnie widoczna, raczej by była dziś ciemniejsza a jest wręcz identyczna [emoji1745] także czekam cierpliwie na @.

@marina7 ja nic nie widzę,ale najlepiej powtórz test albo idź na bete i będzie pewnośc. Póki małpy nie ma to jest wszystko możliwe ;)

@coca jak długie masz cykle? Myślę, że najlepiej jakoś w połowie 14-15dc wtedy bdzie widać co i jak, ja ostantio byłam 16 dc i było po owu i teraz w 10dc i sobie rosną.
zwykle 29 dni, czasem się zdarzy odchylenie 1-2 dni. Umówiłam się na 7 i 14 dc i później już po owu 20 dc 😊😊

U mnie dziś 30dc ostatnie cykle przez pół roku 28 dni więc nie robiłam testu pomyślałam że zrobię jak się do 33 DC nie zjawi okres a tu się coś zaczyna....... Przyszła po cichu @... Nic jej nie zapowiadało:) ale ciąży też nic więc no cóż zaczynamy następny cykl:) poczekam tylko aż się rozkręci 🙂
witam w klubie! 😊 może teraz będzie nasza kolej na podniesienie statystyki w październiku 😁

Cześć dziewczyny.
Powiedzcie mi, bo widzę że dużo z was bierze euthyrox.
Jak wyglądały wasze pierwsze dawki?
25 ale cała tabletka czy pół?
Bo ja od wczoraj zaczęłam brać i mam pół 25 i wydaje mi się że to mało chyba.. Ale ja się nie znam więc wiecie, nie bijcie :p
Ja też zaczynałam brać po pół. To by była za dużo dawka hormonu na raz.
Ja zaczynałam od 25 a teraz już 125 :p

reklama
Hej. Dziewczyny który test owulacyjny jest najlepszy? Ja mam Pink i dziś zaczynam robić plus mierzenie temperatury.
Hmm ginekolog mi nie jeden mówił iż ból który czuje w czasie owulacji to pekanie pęcherzyka.

Do góry