reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Widać druga kreskę ewidentnieDziś 29dc, przy średniej z ostatnich miesięcy moje cykle to ok 27 dni [emoji2368]
Pierwszy raz uzywalam testu ciążowego z allegro 10mlu, co myślicie? Zobacz załącznik 1179920
Koralik93
Dziś 29dc, przy średniej z ostatnich miesięcy moje cykle to ok 27 dni [emoji2368]
Pierwszy raz uzywalam testu ciążowego z allegro 10mlu, co myślicie? Zobacz załącznik 1179920
Coś widać [emoji16]
Ancka
Widać napewnoNie wiedzialam ze robienie tych zdjęć jest takie trudne by uchwycić to co chce się pokazać [emoji85][emoji23]
Smerfetka94
Cześć dziewczyny.
Powiedzcie mi, bo widzę że dużo z was bierze euthyrox.
Jak wyglądały wasze pierwsze dawki?
25 ale cała tabletka czy pół?
Bo ja od wczoraj zaczęłam brać i mam pół 25 i wydaje mi się że to mało chyba.. Ale ja się nie znam więc wiecie, nie bijcie
Powiedzcie mi, bo widzę że dużo z was bierze euthyrox.
Jak wyglądały wasze pierwsze dawki?
25 ale cała tabletka czy pół?
Bo ja od wczoraj zaczęłam brać i mam pół 25 i wydaje mi się że to mało chyba.. Ale ja się nie znam więc wiecie, nie bijcie
Ancka
można gratulowaćDziś 29dc, przy średniej z ostatnich miesięcy moje cykle to ok 27 dni [emoji2368]
Koralik93
Ja też myślałam, że jak kreska to pozytyw. No ale ten cykl jednak mi uświadomił, że u mnie jednak kreska powinna być dużo ciemniejsza niż kontrolna. Drugi miesiąc robiłam testy owulacyjne i w tamtym była prawie taka sama, a w tym kilka odcieni ciemniejsza. Nie miałam wątpliwości że w tym był pik. Ale każda z nas ma inaczej. Ja się naczytałam, że wystarczy że kreska jest ciemna i potem jaśnieje. I w tamtym cyklu się cieszyłam, że taka jest. Jak w tym zrobiłam, to był ogromny SZOK, że może być bardzo bardzo ciemna.
Ja teraz miałam podobnie, kreska testowa 2x ciemniejsza od kontrolnej plus ból jajnika jak skurczybyk [emoji1787] mi się wydaje że czasami można też nie wylapac tego piku na teście.. słyszałam że może być bardzo krótki.
reklama