reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziś 29dc, przy średniej z ostatnich miesięcy moje cykle to ok 27 dni [emoji2368]
Pierwszy raz uzywalam testu ciążowego z allegro 10mlu, co myślicie?
IMG_20200924_080557.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny.
Powiedzcie mi, bo widzę że dużo z was bierze euthyrox.
Jak wyglądały wasze pierwsze dawki?
25 ale cała tabletka czy pół?
Bo ja od wczoraj zaczęłam brać i mam pół 25 i wydaje mi się że to mało chyba.. Ale ja się nie znam więc wiecie, nie bijcie :p

U mnie dziś 30dc ostatnie cykle przez pół roku 28 dni więc nie robiłam testu pomyślałam że zrobię jak się do 33 DC nie zjawi okres a tu się coś zaczyna....... Przyszła po cichu @... Nic jej nie zapowiadało:) ale ciąży też nic więc no cóż zaczynamy następny cykl:) poczekam tylko aż się rozkręci 🙂

Ja też myślałam, że jak kreska to pozytyw. No ale ten cykl jednak mi uświadomił, że u mnie jednak kreska powinna być dużo ciemniejsza niż kontrolna. Drugi miesiąc robiłam testy owulacyjne i w tamtym była prawie taka sama, a w tym kilka odcieni ciemniejsza. Nie miałam wątpliwości że w tym był pik. Ale każda z nas ma inaczej. Ja się naczytałam, że wystarczy że kreska jest ciemna i potem jaśnieje. I w tamtym cyklu się cieszyłam, że taka jest. Jak w tym zrobiłam, to był ogromny SZOK, że może być bardzo bardzo ciemna.

Ja teraz miałam podobnie, kreska testowa 2x ciemniejsza od kontrolnej plus ból jajnika jak skurczybyk [emoji1787] mi się wydaje że czasami można też nie wylapac tego piku na teście.. słyszałam że może być bardzo krótki.

reklama
Do góry